727.000 kijkers voor De Ultieme Woondroom


De kijkcijfers van woensdag 24 september 2008 (SKO)

De Ultieme Woondroom (SBS6, 21:29) – De nieuwe woensdag van SBS 6 is redelijk van start gegaan. Natasja Froger beet het spits af om 20.25 uur met het vertrouwde Hart in Aktie, dat door 696.000 kijkers (madl: 11.3%) bekeken werd. Daarna scoorde Tooske’s nieuwe programma De ultieme woondroom 727.000 kijkers (madl: 12.2%). Tooske helpt in de serie mensen die zich in een hopeloze woonsituatie bevinden. “Wij maken voor hen van een huis weer een thuis“, vertelt Tooske.

In de eerste aflevering van De Ultieme Woondroom was te zien hoe een vakkundig klusteam zich letterlijk op een huis stortte. “Ik word gewoon een beetje stil van dit alles. Ik ben niet ontwetend. En ik weet heel goed dat veel mensen met weinig geld rond moeten komen. En ook dat elk mens zijn portie in het leven krijgt. Maar ik ben toch geschrokken van sommige situaties waarin ik door De ultieme woondroom ben terechtgekomen. Het is dan heel fijn om te kunnen zeggen ’wij gaan jullie helpen’.

Hart in Aktie (SBS6, 20:29) – Voor de vierde keer op rij presenteert Natasja Froger een nieuwe reeks afleveringen van Hart in Aktie. Opnieuw maakt zij dromen waar, reikt de helpende hand en biedt zij een brede schouder om op uit te huilen. “Meer dan 10.000 mails heb ik ontvangen voor deze nieuwe serie. Ik weet waar ik het voor doe. We kunnen niet iedereen helpen, maar het is zo mooi om iemand blij te maken. Ik wou dat ik een toverstokje had om al het leed in ons land weg te kunnen toveren“, vertelt ze in De Telegraaf. In de eerste aflevering van Hart in Aktie verraste Natasja Froger een gezin door een meet & greet te regelen met Celine Dion. Deze verrassing stond garant voor een enorm tranendal. Hart in Aktie trok 696.000 kijkers (madl: 11.3%).

RTL Boulevard (RTL4, 18:33) – Albert Verlinde vindt het heel leuk dat Gordon graag Edna Turnblad wil spelen in de musical ‘Hairspray’. “We hebben onze Edna natuurlijk al gevonden in Arjan Ederveen en dat weet Gordon ook“, legt hij uit. “Maar ik zou het geweldig vinden als hij af en toe de rol vervult als gast in een speciale reeks voorstellingen.” Hoe de constructie eruit moet komen te zien is nog onduidelijk. “Daar moeten Gordon en ik nog even over rond de tafel gaan zitten“, vertelt Verlinde. “Ik vind het hartstikke leuk dat de rol zo felbegeerd is.” Huisvrouw Edna Turnblad is de te dikke moeder van hoofdpersoon Tracy Turnblad, een optimistische middelbare scholiere met overgewicht die de nieuwe ster wordt van een dansshow. RTL Boulevard scoorde woensdag 848.000 kijkers (madl: 20.8%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen