Toekomst Loretta onzeker: ‘Max & Loretta stopt’

Geplaatst op za 30 aug 2008 om 14:08De toekomst van Loretta Schrijver bij omroep MAX is onzeker. Haar talkshow MAX & Loretta stopt tijdens haar burn-out en het is nog niet duidelijk of het programma nog terugkeert. Dat zegt Albert Verlinde in RTL Boulevard. “Max & Loretta gaat stoppen. Ik ben vanmiddag gebeld door Jan Slagter van Omroep MAX. Het gaat voortaan Tijd Voor Max heten. Sybrand Niessen en Martine van Os gaan dat samen presenteren. Dat zou best Loretta’s definitieve einde bij omroep MAX kunnen betekenen.


22 Reacties op “Toekomst Loretta onzeker: ‘Max & Loretta stopt’”


 1. janneke

  beter voor loretta! ik hoop dat ze terug gaat naar rtl nieuws, of waarom niet?? het NOS Journaal! succes loretta!!

 2. arno

  Ik vind het verschrikkelijk jammer, dat Loretta niet terug komt, ze is sociaal, prettig in de omgang en geeft een gezellige draai aan het programma! Ik zal haar missen! Al geloof ik ook dat Sybrand het goed zal doen!

 3. Media Checker

  Hilversum – Amsterdam Rtl nederland heeft zojuist bekend gemaakt. dat Loretta schrijver als nieuwslezeres bij het RTL nieuws terug kan krijgen zodra en geen werk meer voor haar is bij Omroep Aldus. Aldus een woordvoerder. Gisteren was in RTL boulevard te zien dat tijdens de Burnout van Loretta schrijver Max & Loretta niet terugkomt. waarschijnlijk helemaal nooit meer. Het programma slaat niet aan met de nieuwe presentatrice. Loretta doet het prima maar het lukt gewoon niet Aldus slagter. De vraag is nartuulijk nog of loretta schrijver terug wil nar RTL. We wachten af

 4. ©hiel

  Ze staat er nog gewoon onder contract, ze krijgt er ook nog gewoon geld voor dus het slaat nergens op!

 5. Anoniem

  300 duizend euro verdient dit ongentaleteerd bejaard, het is toch toch niet normaal van onze belastingen centjes

 6. Anoniem

  Reactie op Anoniem:
  Als jij een baan hebt en je zit ziek thuis dan krijg je ook gewoon doorbetaald hoor. Zo werkt dat in Nederland. Bedrijven zijn daar voor verzekerd. Dus ik begrijp je opmerking niet helemaal.

 7. Tim20

  die originele namen bij MAX altijd.. moet er nou altijd hun naam invoorkomen?
  Max & Loretta, Max Geheugentrainer, De Groeten van Max, Tijd voor Max, etc etc..
  maar het lijkt me wel een gezellig programma. soort vijfuurshow, maar dan om half6 :P

 8. Anoniem

  Terug naar RTL4!

 9. Anoniem

  Loretta is ingestort na het ongeval van de RTL camera man.
  Zij kent hem van het eerst uur af bij RTL.

  Volgens laatste nieuws komt Loretta van 1 oktober weer terug bij Max

 10. Evert

  Reactie op Anoniem: Wat een onzin, Loretta kan het gewoon niet verkroppen dat ze kritiek heeft gekregen op haar programma. FYI, Loretta zat al thuis voordat het ongeval met Storimans plaatsvond. Vind het wel slim van Max om dit programma niet meer te verbinden aan de naam van 1 presentator, maakt het makkelijk om iemand te vervangen. En wie weet zien we Loretta weer terug bij Max maar zeker niet bij RTLnieuws (gelukkig!!)

 11. arno

  Wat een gespeculeer allemaal! We zullen het zien! Ik vind Loretta goed, zowel bij MAX, RTL of wat ze ook gaat doen! Ze verstaat haar vak en het belangrijkste is dat ze weer gauw op de buis te zien is! Hopelijk gewoon bij MAX!

 12. Anoniem

  Reactie op Tim20:
  Als je met een nieuwe omroep begint dan is het belangrijk om naamsbekendheid op te bouwen en om herkenbaar te zijn in de grote warboel aan omroepen. Het zijn inderdaad niet de meest originele en leuke namen maar wel effectief.

 13. Anoniem

  Tijd voor Max is een prima titel en Loretta kan het af en toe ook doen en Catherine Keyl zij dat ook wel 1x per week wou dus kom maar op.

 14. Kim

  Bejaardentelevisie

 15. ben

  De vraag is natuurlijk of Loretta wel een burnout heeft ofdat ze op een minder elegante manier afgevoerd wordt. Wij werden lid van MAX vanwege het programmaq MAX en Loretta. Gemiste kans dus.

 16. ben

  Reactie op Evert:
  Leuk hè katten op andere mensen. Wat presteer jijzelf nou helemaal?

 17. My name is nobody

  Loretta heeft geen burnout. Ik weet wat mensen die een burnout hebben niet doen en loretta doet ze gewoon. Max was Loretta zat. Loretta is een goeie nieuwslezer en een slechte presentatrice. Na de AVRO heeft Max het nog een keer geprobeerd, maar Loretta zou zelf ook beter moeten weten.

 18. ben

  Reactie op Anoniem:
  Je Nederlands is dermate slecht dat jij zeker geen 300.000 gaat verdienen

 19. Mark

  Reactie op ben: Chill man, wat zit je dwars??

 20. Saskia

  Wat lopen sommige mensen negatief te doen over Loretta zeg! Ik ken haar persoonlijk en ze is hartelijk, lief en heeft een groot hart voor dieren. Zij gaat echt geen burnout faken, wat een onzin. Sommige mensen hebben altijd wat te zeuren en hebben hun mening al klaar zonder dat ze de bekritiseerde kennen. Jammer, want zeker Loretta verdient dit niet.

 21. Wilme

  Er kan gezegd worden wat er gezegd wordt en Loretta zal best de grootste schat zijn die je maar tegen kunt komen maar dit programma presenteren kon ze gewoon niet. Het nieuws lezen ging prima maar dit was beslist niet haar ding. Ik zat regelmatig met gekrulde tenen naar haar manier van steeds de plank misslaan te kijken. En dus logisch dat het einde Loretta was bij omroep Max.

 22. Wilme

  Er kan gezegd worden wat er gezegd wordt en Loretta zal best de grootste schat zijn die je maar tegen kunt komen maar dit programma presenteren kon ze gewoon niet. Het nieuws lezen ging prima maar dit was beslist niet haar ding. Ik zat regelmatig met gekrulde tenen naar haar manier van steeds de plank misslaan te kijken. En dus logisch dat het einde Loretta was bij omroep Max.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.