Carlo Boszhard presenteert spelshow Succes Verzekerd

Carlo Boszhard is de presentator van de nieuwe spelshow Succes Verzekerd. Dit is het eerste spel op de Nederlandse televisie waarbij de kandidaat tijdens zijn entree op het speelveld in één klap miljonair wordt. Dat meldt RTL 4 op haar website. “Bij de start van het spel krijgt de kandidaat 1 miljoen euro en een lijst met 7 categorieën. Achter deze catego- rieën zitten 7 vragen. De kandidaat ziet pas de vraag die bij de categorie hoort, als hij een keus heeft gemaakt welke categorie hij speelt.

De kandidaat bepaalt zelf in welke volgorde hij de categorieën wil spelen. “Om het miljoen te behouden, moet de kandidaat de 7 vragen correct beantwoorden en zijn geld goed inzetten. Er zit geen tijdslimiet aan het beantwoorden van de vraag.”

Het spel, dat op de website van RTL wordt uitgelegd, eindigt als het geld op is of als de zevende vraag correct wordt beantwoord. Dan gaat de deelnemer naar huis met het geld dat over is.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen