Paul de Leeuw: ‘Je neemt toch mensen hun droom af’

De talentenjacht ‘Op Zoek Naar Joseph’ opent dit weekeinde met een dubbele uitzending. Tijdens de eerste uitzending van de AVRO-show deze zaterdagavond worden de vele audities voor de begeer- de rol van Joseph getoond, waarna op zondagavond de tien finalisten bekend worden gemaakt. Paul de Leeuw maakt zijn debuut als jurylid. “Ik vond het moei- lijk ’nee’ te zeggen tegen kandidaten. We hebben 750 jongens gezien voor we deze tien overhielden. Je neemt toch mensen hun droom af.”

Naast Paul de Leeuw nemen ook Pia Douwes, theaterproducent Erwin van Lambaart en musicalnestor Willem Nijholt plaats in de jury. Erwin van Lambaart in De Telegraaf: “Het verschil met de zoektocht naar Evita is, geloof ik, dat mannen van nature nog harder knokken.

De audities worden gepresenteerd door Frits Sissing: “Het goede van dit concept is het respect. Alle kandidaten van Evita zijn goed aan de slag in een musical. Ze hebben het programma allemaal als springplank kunnen gebruiken.

Op Zoek Naar Joseph is vanavond om 20.25 uur te zien op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen