Paul de Leeuw: ‘Je neemt toch mensen hun droom af’

Geplaatst op za 30 aug 2008 om 14:42

De talentenjacht ‘Op Zoek Naar Joseph’ opent dit weekeinde met een dubbele uitzending. Tijdens de eerste uitzending van de AVRO-show deze zaterdagavond worden de vele audities voor de begeer- de rol van Joseph getoond, waarna op zondagavond de tien finalisten bekend worden gemaakt. Paul de Leeuw maakt zijn debuut als jurylid. “Ik vond het moei- lijk ’nee’ te zeggen tegen kandidaten. We hebben 750 jongens gezien voor we deze tien overhielden. Je neemt toch mensen hun droom af.”

Naast Paul de Leeuw nemen ook Pia Douwes, theaterproducent Erwin van Lambaart en musicalnestor Willem Nijholt plaats in de jury. Erwin van Lambaart in De Telegraaf: “Het verschil met de zoektocht naar Evita is, geloof ik, dat mannen van nature nog harder knokken.

De audities worden gepresenteerd door Frits Sissing: “Het goede van dit concept is het respect. Alle kandidaten van Evita zijn goed aan de slag in een musical. Ze hebben het programma allemaal als springplank kunnen gebruiken.

Op Zoek Naar Joseph is vanavond om 20.25 uur te zien op Nederland 1.
5 Reacties op “Paul de Leeuw: ‘Je neemt toch mensen hun droom af’”


 1. RTL GJ

  Ga zeker MDW kijken! Weer lekker gezellig, romantisch heerlijk :D gezellig wat te eten en drinken…. OZNJ lijkt me niet zo leuk, simpel omdat ze musical me niet leuk lijkt en we kennen het nu wel van Evita beetje aan het uitmelken… toen was het een keer en nooit meer en tada nu alweer…. anyways MDW is mijn zaterdagavondje :D

 2. arno

  Op zoek naar Joseph! Lijkt me juist heel erg leuk! Eindelijk weer eens een programma met een wat hoger niveau! Dat huwelijk kan ook leuk zijn, maar dat hebben we toch ook ondertussen wel gezien! Kijk liever naar leuk, goed en nieuw talent en dan ook echt TALENT!!

 3. Mart

  Vanavond MDW en vanaf morgen lekker naar OZNJ kijken. lijken me beide erg leuk, al kijk ik OZNJ liever vanaf de liveshows.

 4. johan

  he he, eindelijk weer audities waar mensen met talent komen

 5. Inez

  Hallo,

  Ik vind OZNJ heerlijk om te kijken. Ik vind alleen 1 ding erg jammer dat de uiteindelijke uitslag door het publiek bepaald word. Door sms nog wel. Iets wat me in de commerciele omroep al stoort en bij een publiek omroep nog meer. Er zit genoeg kwaliteit in de jury die dit kan beoordelen en willen we vriendjespolitiek voorkomen dan kunnen we toch een onafhankelijke jury erbij zetten net zoals bij een rechtzaak. Dit werkt al jaren prima. Bij sms stemmen gaat het niet meer om de kwaliteit maar om hoeveel vrienden krijg je zo gek dat ze op je stemmen. Ik vind dit erg jammer en daardoor gaat er, mijn inziens, uiteindelijke kwaliteit verloren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.