Tiende editie Expeditie Robinson: ‘Back to basic’

Geplaatst op zo 31 aug 2008 om 11:48

De tiende editie ‘Expeditie Robinson’ gaat back to basic. De eerste aflevering van het avontuurlijke RTL 5-programma gaat vanavond meteen heftig van start. De kandidaten van de twee teams zijn met hun linkerenkel aan elkaar vastgeketend, waardoor ze alles samen moeten doen. Presentator Ernst-Paul Hasselbach zelf is geboeid door zijn vrouw en dochter. “Ik heb ze tijdens het maken van dit seizoen van Expeditie Robinson maar liefst twee maanden moeten missen.

Presentatoren Ernst-Paul Hasselbach en Evi Hanssen zijn terug met dertien splinternieuwe afleveringen van ‘Expeditie Robinson’. Lange tijd moest Ernst-Paul zijn gezin missen, vertelt hij aan Veronica Magazine. “Aan de andere kant heeft het programma er ook voor gezorgd dat ik mijn vrouw überhaupt heb leren kennen: ze was een aantal jaar geleden verslaggever bij Expeditie Robinson en van het een kwam het ander. We hielden vooral via Skype contact. Als ik op een bepaalde plaats op het eiland ging zitten, had ik precies genoeg bereik.

Twee teams van acht kandidaten nemen het in Expeditie Robinson tegen elkaar op, zonder de mensen van het andere team te kennen. “Door hun innige verbondenheid met de enkels leren ze elkaar in elk geval sneller en beter kennen dan ooit“, legt een woordvoerder van RTL 5 uit. “Niemand kan zich de eerste dagen anders voordoen dan hij of zij is en dat zorgt gelijk voor een enorme teamspirit. Maar voor hoe lang heerst deze spirit en kun je daarmee bergen verzetten?

Expeditie Robinson is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 5.
12 Reacties op “Tiende editie Expeditie Robinson: ‘Back to basic’”


 1. Ricko

  Kan niet wachten!! Eindelijk weer eens echt goeie tv!

 2. Vincent

  Ja leuk programma. Jammer dat ze het op zondag zetten.

 3. Rick Bosveld

  precies, maar kijk liever naar die gooische wijfn geweldig progamma

 4. Anoniem

  toch een über- Veronica programma

 5. Anoniem

  Best wel een leuk programma. Alleen jammer dat het op zo’n …zender moet!

 6. Craig

  Reactie op Anoniem:

  Ja Veronica van vroeger ja niet die schijtzender wat SBS er van gemaakt heeft.

  Dit zit beter op z’n plek bij RTL5.

 7. M@rk

  Altijd al een boeiende programma gevonden! ik kijk al zeker 6 seizoenen ook toen het nog op net 5 werd uitgezonden..

 8. RTL GJ

  Leuk! vanavond zijn er meer leuke dingen op dat word opnemen, kijken en zappen…

 9. arno

  Ben benieuwd heb het opgenomen!!

 10. melanie

  ernst paul rust zacht, we zullen je erg missen

 11. Celeste

  Heei Vet jammer Ernst-Paul Hasselbach is omgekomen in Noorwegen hij was onderweg(met de auto)voor de opnamens van 71 graden noord hij reed over een brug en gleed uit. en belande in het water!op 11 oktober vet triest hé als je meer wilt weten zoek het dan op bij google Ernst-Paul Hasselbach wikipedia.

 12. Anoniem

  Reactie op Celeste:

  he celeste onder welke steen heb jij afgelopen weekend gelegen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.