Tiende editie Expeditie Robinson: ‘Back to basic’

De tiende editie ‘Expeditie Robinson’ gaat back to basic. De eerste aflevering van het avontuurlijke RTL 5-programma gaat vanavond meteen heftig van start. De kandidaten van de twee teams zijn met hun linkerenkel aan elkaar vastgeketend, waardoor ze alles samen moeten doen. Presentator Ernst-Paul Hasselbach zelf is geboeid door zijn vrouw en dochter. “Ik heb ze tijdens het maken van dit seizoen van Expeditie Robinson maar liefst twee maanden moeten missen.

Presentatoren Ernst-Paul Hasselbach en Evi Hanssen zijn terug met dertien splinternieuwe afleveringen van ‘Expeditie Robinson’. Lange tijd moest Ernst-Paul zijn gezin missen, vertelt hij aan Veronica Magazine. “Aan de andere kant heeft het programma er ook voor gezorgd dat ik mijn vrouw überhaupt heb leren kennen: ze was een aantal jaar geleden verslaggever bij Expeditie Robinson en van het een kwam het ander. We hielden vooral via Skype contact. Als ik op een bepaalde plaats op het eiland ging zitten, had ik precies genoeg bereik.

Twee teams van acht kandidaten nemen het in Expeditie Robinson tegen elkaar op, zonder de mensen van het andere team te kennen. “Door hun innige verbondenheid met de enkels leren ze elkaar in elk geval sneller en beter kennen dan ooit“, legt een woordvoerder van RTL 5 uit. “Niemand kan zich de eerste dagen anders voordoen dan hij of zij is en dat zorgt gelijk voor een enorme teamspirit. Maar voor hoe lang heerst deze spirit en kun je daarmee bergen verzetten?

Expeditie Robinson is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen