Life & Cooking terug op tv: ‘Beginnen met topgasten’

Carlo Boszhard en Irene Moors keren deze zondagmiddag terug op de buis met hun succesformule ‘Life & Cooking’. Samen met kok Robert Verwij ontvangt het duo “bijzondere en grote gasten“. Zo schuiven onder meer Gerard Joling, Linda de Mol en Patrick van der Eem aan in het kookprogramma. Carlo zal vanaf nu wat minder in de musical Les Miserables te zien zijn. Zijn vervanger Richard Groenendijk: “Hij kan ze niet meer allemaal doen, omdat ’t tv-seizoen natuurlijk weer begint.

Richard Groenendijk vervangt Carlo Boszhard in de musical Les Miserables, als Boszhard moet werken voor televisie. Groenendijk: “Het betreft een grote rol en er moet een grote naam worden vervangen. Carlo is en blijft de eerste man en zal ook de meeste voorstellingen spelen. Maar hij kan ze niet meer allemaal doen.

Life & Cooking, dat volgens een woordvoerder van RTL 4 ook het komende seizoen “ouderwets gezellig” is, is vanmiddag om 17.30 uur te zien. “Nu ‘Life & Cooking’ later van start gaat, wordt niet langer alleen de namiddag maar nu ook de vooravond opgesierd met interessante gasten en smakelijke maaltijdideeën.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen