Jan Smit: ‘Janice Dickinson echt een vreselijk naar mens’

Geplaatst op zo 31 aug 2008 om 11:40

Jan Smit is veelvuldig op televisie te zien. Deze zondagavond keert Jan terug op de buis met zijn zomersoap De Zomer Voorbij op Nederland 3. “Daarin laten we artiesten van een andere kant zien“, vertelt Jan enthousiast in Veronica Magazine. Hij kijkt graag naar collega’s van de tv, maar van Janice Dickinson – wekelijks te zien op RTL 5 – is hij weinig gecharmeerd. “Janice lijkt me echt een vreselijk naar mens. Het druipt er echt van af, zó nep. Zo slecht, dat het leuk is om naar te kijken.

De Zomer Voorbij is vanavond om 21.30 uur te zien op Nederland 3. “Vorig jaar mocht iedereen een wensenlijstje invullen, maar al snel bleek dat er altijd iets onverwachts gebeurt. We hebben toffe gasten. Jochem van Gelder gaat zingen. En Filemon gaat piano spelen.

Sommige programma’s kunnen volgens Jan een flinke schep geld gebruiken. De TMF Awards noemt hij als voorbeeld. “Dat wordt allemaal steeds kleiner, steeds minder, want er is steeds minder geld voor. Terwijl het vroeger, toen ze ermee begonnen, zo’n beetje het meest prestigieuze muziekevenemtn van Nederland was.
8 Reacties op “Jan Smit: ‘Janice Dickinson echt een vreselijk naar mens’”


 1. Anoniem

  Ik word de laatste tijd erg Jan Smit-moe..Deze nietszeggende. lompe boer is nonstop op tv..bleegh

 2. Vincent

  Reactie op Anoniem:

  idd, erg irritant.

 3. .rtl

  Oh nee, niet weer hij! Jan Smit dit, Jan Smit dat. ‘k Vind de TROS een prima omroep, maar ik word helemaal gek van dat Jan Smit gedoe bij de TROS.

 4. M#rk

  Oooh Jan toch!

  Gek dat ik Janice er leuk vind en Jan Smit erg naar mijn zenuwen werkt

 5. Janice

  Ik krijg de schijt van Jan met z’n Yolanthe KabouterVanKotsbergen!
  Aandachtsgeile types, BahBah!

 6. Craig

  Janice Dickinson heeft in elk geval veel meer bereikt dan dit domme volkszangertje.

 7. Uhm...

  Jam Smit is pas erg! zoooo ‘echt’ en zoooo verwend…. met z’n palingvriendjes…en een viswijf,,,,

 8. Craig

  Wat stelt dit volkzangertje voor in vergelijking met worlds first supermodel?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.