Jan Smit: ‘Janice Dickinson echt een vreselijk naar mens’

Jan Smit is veelvuldig op televisie te zien. Deze zondagavond keert Jan terug op de buis met zijn zomersoap De Zomer Voorbij op Nederland 3. “Daarin laten we artiesten van een andere kant zien“, vertelt Jan enthousiast in Veronica Magazine. Hij kijkt graag naar collega’s van de tv, maar van Janice Dickinson – wekelijks te zien op RTL 5 – is hij weinig gecharmeerd. “Janice lijkt me echt een vreselijk naar mens. Het druipt er echt van af, zó nep. Zo slecht, dat het leuk is om naar te kijken.

De Zomer Voorbij is vanavond om 21.30 uur te zien op Nederland 3. “Vorig jaar mocht iedereen een wensenlijstje invullen, maar al snel bleek dat er altijd iets onverwachts gebeurt. We hebben toffe gasten. Jochem van Gelder gaat zingen. En Filemon gaat piano spelen.

Sommige programma’s kunnen volgens Jan een flinke schep geld gebruiken. De TMF Awards noemt hij als voorbeeld. “Dat wordt allemaal steeds kleiner, steeds minder, want er is steeds minder geld voor. Terwijl het vroeger, toen ze ermee begonnen, zo’n beetje het meest prestigieuze muziekevenemtn van Nederland was.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen