SBS benoemt Eric Dekker tot Hoofd Communicatie

SBS Broadcasting heeft Eric Dekker met ingang van 1 augustus 2008 benoemd tot Hoofd Communicatie van SBS. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor alle communicatie van SBS. Eric van Stade, algemeen directeur van SBS: “De keuze voor Eric Dekker is een keuze voor de toekomst. Eric heeft in de afgelopen jaren zijn sporen verdiend binnen het bedrijf en heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de verdere professionalisering van de in- en externe communicatie van SBS.

Eric Dekker: “Ik ben er van overtuigd dat Eric in deze functie een belangrijke bijdrage weet te leveren om het succes van SBS de komende jaren verder uit te bouwen.

De functie Hoofd Communicatie omvat onder andere de persvoorlichting voor de drie televisiezenders (NET 5, SBS 6 en Veronica) en voor Veronica Uitgeverij (de bladen Veronica Magazine en Totaal TV). Tevens zal Dekker namens SBS optreden als corporate woordvoerder.

Eric Dekker (30) werkt sinds 2004 bij SBS in de functie van persvoorlichter SBS 6 waar hij eindverantwoordelijk was voor alle communicatie rondom de zender, programma’s en presentatoren. Daarvoor was hij werkzaam als persvoorlichter bij de AVRO. In zijn nieuwe functie volgt hij Eric Eljon op die onlangs werd benoemd tot directeur van SBS Productions B.V., het productiebedrijf van SBS.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen