Netwerk staat stil bij vijftigste verjaardag Madonna

Komend weekend wordt ‘The Queen of Pop’ Madonna vijftig jaar en haar cd’s, dvd’s en concertkaartjes vliegen nog steeds als zoete broodjes over de toonbank. Netwerk staat vanavond stil bij het geheim van Madonna. Dat meldt de NCRV vandaag. “Queen of Pop Madonna zingt al ruim 25 jaar de hitlijsten vol en is de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden. Hoe kan deze zangeres zo lang populair blijven? Wat is de kracht en invloed van Madonna Louise Veroni- ca Ciccone Ritchie?

NCRV Netwerk zoekt met popjournalist Leon Verdonschot, hoogleraar Patricia Pisters en de travestiet en superfan Mayday naar het geheim van kameleon Madonna. Netwerk is om 20.25 uur te zien op Nederland 2.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen