Kandidate Can’t Buy Me Love: ‘Bang voor het ordinaire’

Geplaatst op zo 31 aug 2008 om 12:27

Het nieuwe dagelijkse programma ‘Can’t Buy Me Love’ van RTL 5 beleeft vanavond haar eerste uitzending. Nikkie Plessen presenteert om 19.30 uur de kick-off. De afgelopen dagen hebben zeven vrouwen en vijf mannen hun intrek genomen in het huis. “We gingen één voor één het huis in. Ik kwam als eerst. Je komt binnen en je gaat gelijk een beetje rond kijken“, vertelt kandidate Suzanne. Deelneemster Fiona is wat nerveus: “Dat het ordinair overkomt, is wel mijn grootste angst.

Fiona: “Het gaat je achtervolgen als je weer het huis uitgaat. Mijn voornemen is nu nog: geen seks in het huis. Zeg nooit ‘nooit’, maar ik zeg nu wel ‘nee’. Mijn familie vindt het prima dat ik mee doe. Mijn ouders en mijn familie vertrouwen dat ik vast hou aan mijn normen en waarden.

De twaalf vrijgezellen van Can’t Buy Me Love wonen drie maanden onder één dak in de Gooise miljoenenvilla, die eerder bekend werd door De Gouden Kooi. Vijf jongens en zeven meiden spelen 24 uur per dag een intrigerend spel dat wordt beheerst door hebzucht, (gebroken) beloftes, liefde en pure lust. “Ik moet altijd erg wennen aan dat soort programma’s“, zegt RTL-coryfee Albert Verlinde. “Ik ben benieuwd wat het gaat worden. De Gouden Kooi is ook een beetje aan mij voorbij gegaan.
25 Reacties op “Kandidate Can’t Buy Me Love: ‘Bang voor het ordinaire’”


 1. Flakin

  Dit is weer zo’n ordinair programma als De Gouden Kooi :S

 2. Rem

  ik ben benieuwd, wat zal de kick-of scoren ik denk zo’n 500.000-800.000 kijkers

 3. Flakin

  Oh Mediacourant, Dit bericht heeft geen catagorie (dit moet toch RTL zijn?!)

 4. ©hiel

  Ik denk zo dat dit gaat floppen, écht floppen. Niet zoals DGK maar nóg minder. Na 3 series Paradise Hotel (waarvan 2 en de NL écht slecht scoorden) en al die Temptation islands hebben we dit toch wel gezien?!

  Had gehoopt dat Big Brother weer terug zou komen, al zou dat vast ook niet boven de 750.000 meer uitkomen..

 5. !#Michael#!

  Gokje? vanavond 700/800dznd … 1e uitzendings week 450/600dznd … en ergens zie ik dit een groter kijkcijfer succes worden dan DGK … CBML heeft meer spel elementen en een kortere duur, daardoor kunnen de fans langzaam aan mee groeien naar de grande finale!

  Ik zit er klaar voor! Het lijkt me een geweldig experiment!

 6. Anoniem

  Reactie op !#Michael#!: mij ook alleen jammer dat het eredivisievoetbal dan ook te zien is, wordt voor mij de HH. Big brother live was altijd op de maandag perfecte avond voor zoiets. Zondag is al overvol met leuke programma ’s en dan ook nog eens tijdens het voetbal.

 7. Okki

  Het vreemde is dat RTL zó weinig gepromoot heeft, dat vanavond zowel RTL4 als RTL5 het met een teleurstellende score zullen moeten doen terwijl paradepaardjes als Gooische Vrouwen en Expeditie Robinson weer van start gaan. SBS zal als vanouds veel kijkers trekken met hun Wegmisbruikers, dat programma is echt gegroeid omdat RTL steken liet vallen. Ik had verwacht dat RTL SBS wel even liet uitrazen over Beste Idee en Popstars en de week daarna (afgelopen week dus) alle abri’s zou beslaan en in kranten zou adverteren. Op de eigen zenders adverteren helpt immers niet, want die mensen kijken toch wel en dat zijn er ook te weinig. Jammer, want ik gun het deze familiezender die programma’s met KWALITEIT durft te brengen wel.

 8. Sandra

  @!#Michael#!
  Ik hoop dat je gelijk hebt, dat het door de week 400/600.000 kijkers scoort. Maar dat lijkt mijn niet. Het is idd wél belangriijk dat het goed scoort, want scoort dit niet goed. Dan scoort de hele vooravond minder plus de avond. Bovendien heeft DOND een goede lead in nodig om op gang te komen naar de zomerstop.
  Ik gok morgen op 350.000 kijkers, en dan gok ik nog vrij hoog.

 9. Gor

  Ik denk niet dat het dezelfde populariteit als DGK zal hebben. Ik denk dagelijks rond de 400.000 kijkers. Vanavond de kick off zal ook minder kijkers hebben dan verwacht denk ik. Als je de kijkcijfers van gister ziet dan scoren nieuwe hits als ”Op zoek naar Jozeph” en ”Million Dollar Wedding” ook laag. En ik denk dat het komt omdat dit het laatste zomerse weekendje is en mensen dus liever daar nog even van genieten. MIllion Dollar Wedding krijgt vast het dubbele volgende week.

  Ik ga in ieder geval wel kijken vanavond. Net zo leuk als De Gouden Kooi zal het niet worden, maar ja, je moet het ook eigenlijk niet gaan vergelijken. Het is gewoon heel anders van opzet.

 10. Craig

  Zal wel dagelijks tussen de 300 en 400.000 scoren en ik denk ook niet dat iemand de cijfers van de Gouden Kooi verwacht.

 11. M@rk

  Weet iemand of er nog een site komt van CBML?

  De Gouden Kooi had een geweldige site met nieuwsfeiten en al dat soort dingen? Maar kan het bij CBML niet vinden..

 12. Anoniem

  Hoeren en pooiers maken zich toch niet druk om wat ordinair is, de meeste zijn van huisuit toch al zo.
  En je moet toch wel een hoer of pooier zijn wil je meedoen aan dit programma.

 13. Tienfan.nl

  Reactie op M@rk: Er komt een uitgebreide site, volgens RTL. Maar zo`n mooie site als De Gouden Kooi had met vele extra`s en live streams is blijkbaar niet aan RTL besteed gezien alle overige site`s van RTL welke het allemaal afleggen tegen de site`s van Talpa/Tien en nu ook van SBS.

 14. arjan

  Reactie op Okki:
  Jij hebt je ogen in je broekzak gehad, want van CBML zie ik al bijna een week reclame’s in de gratis kranten staan en in de Telegraaf. Zoals vandaag: paginabrede advertenties op pagina 3 en pagina-Prive. Daarbij komt dat het al de hele week om het uur door het beeld van RTL5 schuift.
  En voor Gooische Vrouwen is zoveel media-aandacht dat reclame maken overbodig is.

 15. Anoniem

  Reactie op Okki: Kwaliteit? Hoe hard kunnen we lachen???

 16. Johan B.

  Door hun drift van concurreren zitten de omroepen met de gebakken peren. Door het zeer mooie weer vallen de kijkcijfers dramatisch tegen dit weekeinde. De mensen verkiezen gelukkig lekker buiten zitten dan voor de buis hangen. Ook ik, was even de zon ontvlucht, ga nu weer van misschien de laatste zomeravond genieten. De televisie komt morgen wel weer. Misschien even om 7 uur de start van Studio Sport bekijken, en dan rap naar buiten!
  Dramatische scores dus voor alle programma’s vanavond, net zoals gisteravond (Studio Sport uitgezonderd).

 17. Anoniem

  Ik maak me een beetje zorgen over die presentatrice: in de promo’s klonk ze enorm overdreven popi…

 18. Sandra

  Ziet er leuk uit, het eerste stukje van het programma. Misschien kan het nog wat worden, het lijkt een beetje op DGK.

 19. Flakin

  Ik vind het ook nog mooi uitzien

 20. //DESH\\

  Als ik naar http://www.cantbuymelove.nl ga moet ik me inloggen…

 21. tyger

  Ik heb gekeken, moet er nog aan wennen, over drie maanden stopt het programma, dan weet je nog niet eens hoe iedereen heet nee geef mij de goude kooi maar weer terug veel beter.

 22. tyger

  Wie hangt er nou zwarte gordijnen op in dat huis het lijkt wel een graftombe bah, wat een smaak.

 23. jahetiszo

  Vanavond de eerste live uitzending van CBML!

  om 19.30 uur verlaten er 2 meisjes de villa.
  En 2 nieuwe meisjes mogen de villa betreden.

  Van 19.30 t/m 20.30 uur p RTL5!

  Wie gaat kijken?
  (meer info check talpafan.nl)

 24. ©hiel

  Reactie op jahetiszo: Nu heb je het 3 keer gemild, dat zijn dan ook direct alle kijkers op deze site. Lijkt me nu wel voldoenden hé ;)

 25. jahetiszo

  Gister heeft Joost zijn 24 uur aangevraagd. Hij voelt zich niet op zijn gemak in CBML. Fiona en Joost zijn op dit moment een koppel in het spel, en als Joost zou vertrekken zou zij ook mee gaan.

  Gister kon je zien dat Joost en Fiona naar de poort toe liepen, vanavond kan je zien of zij er ook echt door heen lopen.

  Gaan Joost en Fiona vanavond CBML verlaten en kiezen zij voor de liefde?

  Om 19.30 uur op RTL5!

  Bron: http://www.talpafan.nl

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.