John de Mol: ‘Winston en Nicolette grote talenten’

Geplaatst op vr 29 aug 2008 om 11:18

John de Mol denkt dat de houdbaarheid van een presentator korter is dan die van een voetballer. Volgens De Mol zijn er maar weinig talenten die het een jaar of vijftien uithouden op de buis. “Beau van Erven Dorens vind ik één van de grotere talenten van de laatste tien jaar“, vertelt John de Mol in Veronica Magazine. Hij ziet de variatie aan talent groter worden. “Robert ten Brink is er nog steeds, maar Nicolette van Dam is er inmiddels ook. Haar vind ik echt een talent. Winston Gerschtanowitz net zo.

John de Mol prijst televisiepresentator Beau van Erven Dorens. “Beau is een gozer die zegt wat hij vindt. Toen z’n programma bij Talpa mislukte stond iedereen weer te lachen en moest z’n kop eraf. Uiteindelijk is Beau weer helemaal terug en één van de toppresentatoren van Nederland.

Veel programma’s kunnen de goedkeuring van John de Mol wegdragen. “Ik vind veel programma’s leuk. Een favoriete tv-avond heb ik niet. Ik ben ’s avonds bijna nooit thuis. Het succes van de Publieke Omroep komt onder andere door het simpele feit dat veel tv-toestellen zijn ingesteld op Nederland 1. Als je daar iets leuk ziet, blijf je.

De Mol vindt het moedig als presentatoren durven af te stappen van een bestaand succes. “Daarom ben ik zo’n enorme bewonderaar van de creativiteit van Madonna. Je moet eens twaalf albums van haar achter elkaar leggen. Dat is geniaal. Ze heeft continu nieuwe wegen ingeslagen. Er zitten risico’s aan. Maar durf te verrassen. Velen durven dat niet. Dat geldt ook voor televisie.

Johnny de Mol, de zoon van John, maakt voor Veronica het programma ‘Waar is de Mol?’. “Ik vond de eerste programma’s matig. Maar dat werd beter en de laatste waren goed. Hij is met Linda naar Italië geweest, naar de camping waar we vroeger met de familie vakantie vierden. Linda vertelde me dat ze het zo leuk vond om te zien hoe Johnny vanaf de vroege ochtend al bezig is met dat programma. Dat had ik een paar jaar geleden nooit gedacht.
76 Reacties op “John de Mol: ‘Winston en Nicolette grote talenten’”


 1. !#Michael#!

  Intervieuw uit het Veronica Magazin :) … maar idd. Beau is klasse … en Nicolette en Winston zijn zeker potentiele toppresenatoren. Nicolette doet de Achmea KennisQuiz echt super, en Winston is er leuk in Boulevard!

 2. Sandra

  Helemaal met John de Mol eens!!! Beau is een van de betere presentatoren van dit moment. Bovendien blijft Beau ook niet lang aan een programma vast zitten. Omdat hij om de 2 a 3 jaar weer iets nieuws wil ondernemen. Waar door hij dus steeds vernieuwd en niet in oude programma’s blijft zitten die op den duur niet meer werken.
  Beau is echt top!!!

 3. Mart

  Kan er nog wel een aantal opnoemen: Carlo Boszhard, Martijn Krabbe, Ron Brandsteder en Linda de mol

 4. FrizzleFM

  Ja dat is het Meneer de Mol, alleen het feit dat Ned1 op 1 zit bepaalt het succes. Als Talpa daar had gezeten had het dus net zo gescoord als de NPO..ahuuumm…

 5. Johan B.

  Het succes van de Publieke Omroep komt onder andere door het simpele feit dat veel tv-toestellen zijn ingesteld op Nederland 1. Als je daar iets leuk ziet, blijf je.”, aldus John.
  En aangezien er op Ned. 1 regelmatig iets leuks te zien is zap je niet naar een zender die de programma’s te pas en te onpas voor reklame onderbreekt.
  Dan is de CO dus een 2e keuze. Goh, ben ik het een keer eens met deze in dit geval “slijmbal”.

 6. James

  Nicolette doet het op een catwalk leuk maar is een slechte presentatrice, Beau wil liever de intellectueel uithangen dan presenteren, Robert gaat een programma doen dat totaal niet bij hem past maar dat niet durft te zeggen (Moment van de Waarheid) en Winston durft bij Blvd. geen kritische noten te plaatsen bij Albert Verlinde. Nee, allemaal toppers daar..

 7. Live Eredivisie voetbal

  Ja ik zag het interview van John de Mol gister ook in Veronica Magazine, maar vond het niet echt een boeiende interview.

 8. Mitchel

  Hé ome John! Ben je een beetje in de war? Druk gehad de laatste tijd? Of wat is er aan de hand?
  Hoe kun je Winston en Nicolette nou goed noemen? Wat is hun toegevoegde waarde of hun talent? Dat zeg je er niet bij. Omdat het er volgens mij ook niet is, gekkie.
  Ik hoop dat het snel weer beter met je gaat. Neem wat rust en wat versgeperste sinaasappels voor je vitaminen. Sterkte en een prettig weekend.

 9. Pietertje

  Reactie op FrizzleFM: Dat zegt hij helemaal niet. Hij zegt dat het ‘onder andere’ komt daardat ze op 1 zitten. Daarmee heeft hij gelijk, iedereen weet dat dit deel uit maakt van het succes. Daarnaast is het wel zo dat NED1 op het moment de juiste snaar weet te raken waardoor mensen niet meer doorzappen naar RTL4. Daarmee erkend de Mol toch ook het inhoudelijke succes van NED1 ? Ik begrijp je punt niet.

  Verder denk ik dat de Mol het niet helemaal meer begrijpt als het gaat om ‘talent’. Ik vind Winston echt 10x niets. Niet slecht maar gewoon niet boeiend genoeg. Ik heb ook nog nooit iemand gehoord die deze man tot de beste van het moment beschouwd. Beau daarentegen snapt het. Hij heeft mening, maniertjes en een ontspannen houding die mij enorm aanspreekt. Geweldige kerel.

 10. Vinc

  Pietertje je noemt nu 1 voorbeeld waarom je het niet eens bent met John en je maakt daarin al meteen de eindconclusie dat hij het helemaal niet meer begrijpt.
  Dan kan ik daar vervolgens de conclusie uittrekken dat jij er ook helemaal niets van snapt, maar dat zou net zo kortzichtig zijn als jij nu bent.
  Winston zit bij Boulevard op zn plek, hij hoeft namelijk alleen maar het onderdeel aan te kondigen en de expertise van de mensen die naast hem zitten moet het afmaken. Dat is de opzet van het programma. Het moet geen wedstrijd worden wie het hoogste woord heeft daar achter de desk.

 11. Erwin

  Ja, helemaal mee eens. Beau vind ik altijd weer vernieuwend, zeer geestig en nog eens een aardige gozer en goed mens ook. Ik mag hem graag zien op TV. Verder is Nicolette een aanwinst op TV. Ze ziet er goed uit en ze heeft een bepaalde ‘flair’ in haar presentatie die me erg aanspreekt.

 12. Jos

  wie is John de Mol om over anderen te oordelen?
  was het niet de man die een nieuwe veelbelovende zender liet mislukken

 13. Anoniem

  Reactie op FrizzleFM:
  Hij zegt “onder andere”. En dat klopt ook. Bijna iedereen begint met zappen op kanaal 1 en dat is bij bijna iedereen Nederland 1. Voordat je bij Tien bent op kanaal 10 (vaak nog hoger zelfs) hebben mensen al vaak iets gevonden op een andere zender waar ze blijven hangen. Op die manier mis je dus veel zappers en moet je het vooral van mensen hebben die weten wat ze willen kijken en weten waar ze dat kunnen vinden.

  Overigens denk ik zelf dat zijn poenerige ik-kan-succes-kopen-imago een grotere rol heeft gespeeld bij de ondergang van Tien. Ook waren er te veel nieuwe programma’s. De gemiddelde Nederlanders is daar veel te conservatief voor. Die kan niet zo goed tegen verandering.

 14. Drie

  Ik heb Waar is de Mol ook gezien. Zo’n programma bestond nog niet. Erg goed gemaakt en leuk dat Veronica die kant op is gegaan. Ben benieuwd naar het nieuwe seizoen.

 15. Timo

  In het interview heeft hij het ook gehad over een website waar mensen hun programmaideeën achter konden laten. En dat Talpa via deze site heel veel ideeën binnen heeft gekregen. Ben benieuwd of we uit deze iedeeën ooit een hit zien komen. Zou wel leuk zijn voor een amateur dat die misschien over een paar jaar een wereldhit bedacht heeft.
  Alleen snap ik niet van iemand die de Amerikaanse markt zo goed kent, dat hij er in NL niet is voor kan zorgen dat we meer goede comedy en drama series op tv krijgen. Het is echt armoe. Hij heeft het geprobeerd bij Talpa en daaruit zijn meerdere successen gekomen. De 1 iets groter succes dan de ander. Er is altijd maar die focus op reality programma’s. Terwijl er volgens mij met een goede drama en comedy serie uiteindelijk zoveel meer geld kan worden verdient. Als de serie loopt, kan er met verschillende dingen geld verdient worden. Sponsors (sluikreclame en “mede mogelijk gemaakt door”), dvd verkoop/verhuur, verkoop in syndication, verkoop aan het buitenland. Bij een reality format is er een licensing fee, en tenzij ze het lokaal produceren ook. Blijft het daarbij. Want alleen van Idol weet ik dat Simon Fuller een percentage krijgt van alles wat er met Idol in een land wordt verdiend. Bij Big Brother is er gewoon veel geld verdient omdat Endemol het overal zelf produceerde en door de licensing fee.

 16. Anoniem

  Nieuwe quiz op RTL4 met Carlo Boszhard: Succes Verzekerd
  http://www.rtl.nl/shows/succesverzekerd/

  En RTL Gemist is vernieuwd:
  http://www.rtl.nl/components/soaps/gtst/miMedia/2008/week35/do19.Goede_Tijden_Slechte_Tijden_28-08-2008_Afl_21-3649.xml

 17. Anoniem

  Reactie op Vinc: Nou Vinc, hierbij de 2e dan: Nicolette van Dam. Er zitten nog net geen draden aan haar maar verder zie ik het verschil niet tussen een pop en Nicolette. Beide net zo emotieloos.

  Daarnaast zit Winston helemaal niet op zijn plek. Het leuke van BLVD is (of was, want echt leuk is het al een hele tijd niet meer) de spanning tussen de moderator (presentator, hoe je het ook wil noemen) en de afzeik maniertjes van Verlinde. Die was er zowel bij Beau als, in minder mate, Daphne. Die heb ik nog nooit gezien bij Winston. De man is humorloos, komt kil over en is te gemaakt.

 18. FrizzleFM

  Zolang RTL/SBS beter scoren dan NED2 of 3 gaat de opmerking over voorin het keuzerijtje staan van de afstandsbediening als grote oorzaak voor succes niet op. Het is gewoon te kort door de bocht

 19. Anoniem

  Bla Bla Bla, John de mol zielig geest je hebt bleod aan jou handen man, jij bnet niets meer en niets minder dan een miljard Euro`s

 20. Gerrie

  John de Mol “vergeet” een paar namen waar hij groot(lees rijk) mee is geworden
  Nu noemt hij namen die niet te veel geld kosten, maar talenten……..
  laat me niet lachen,plastic poppen zonder gevoel, ik ga ze maar niet noemen allemaal,je blijft typen,ik ben het met anoniem eens,die heeft er wel kijk op

 21. Anoniem

  Winston hahaha kom op zeg de verwende niet uit de kast nicht bak niks van, hij is de reden dat Boulevard nu bijzonder slecht scoort

 22. Rene

  Reactie op FrizzleFM (14.47): Dat is een keuze van de PO. Ned2 en Ned3 zijn meer doelgroep gericht en niet voor de massa.
  Als SBS6 zichzelf SBS4 zou gaan noemen en dat stug volhoudt dan kunnen ze misschien wel RTL4 definitief pakken. Mensen gaan dan twijfelen welke zender ze bij aanschaf van een nieuw toestel op 4 moeten zetten.
  Ned 1,2,3 blijven toch wel de top3 van elke afstandsbediening. CO zijn kijkers niet zo kritisch in welke plaats ze hem geven op de afstandsbediening. RTL4 was gewoon het eerst.

 23. Flippo

  Off-topic: programmaschema’s RTL aangepast. Op maandag 8 september een dubbele GTST, waarom?

 24. Flippo

  Vervolg: de uitzending van woensdag 10 september komt te vervallen wegens voetbal, vandaar… ; – )

 25. arno

  Winston is leuk en goed te gelijk! Maar er zijn meer goede prestentatoren, zoals Rob Kamphues, Yvon Jaspers en Anita Witzier!

 26. Vincent

  grappig zeg dat hij alleen de namen van de RTL sterren opnoemt. Kneusje dat het ook is.

 27. .rtl

  Reactie op Vincent:
  Ach, SBS-fan, je bent zelf een kneusje. John de Mol is schat en schatrijk, omdat hij heus niet dom is hoor, en al helemaal geen kneusje! Sukkel

 28. Vincent

  Reactie op .rtl:
  Ach, RTL-fan, je bent zelf een kneusje. John de Mol is schat en schatrijk, omdat hij heus niet dom is hoor, en al helemaal geen kneusje! Sukkel

 29. .rtl

  Reactie op Vincent:
  Zooo, zelf geen inspiratie?

 30. Anoniem

  Reactie op Vincent: Wat ben jij een sukkel zeg. Jezus !!

 31. Anoniem

  Reactie op Vincent:
  wil je langzaam sterven?

 32. Anoniem

  Vincent stiekem denk ik dat jij van hila’s houdt

 33. kritische lezer.

  Wederom een onnadenkend verhaal van heer de Mol. Hij vindt veel programma’s leuk. Zegt iets over zijn smaak uh of juist geen smaak. Vind Winston en Nicolette toppertjes. Al weer geen nivo. Zegt dat de PO zoveel kijkers heeft omdat een maar mlioen nederlanders de belabberde programma’s van de co’s niet kunnen vinden. Oogkleppen voor. En laat ik het maar niet hebben over zijn misplaatste kritiek op zijn zoontje.

  Deze omhoogevallen geldwolf heeft echt een inhoudelijk probleem. Wanneer gaat hij naar de Kaaiman-eilanden en bemoeit hij zich nooit meer met welke vorm van media.

 34. Vincent

  Reactie op .rtl:
  Zooo, zelf geen inspiratie?

 35. .rtl

  Reactie op Vincent:
  Je hebt zelf geen inspiratie, loser. Zo, en dut nu maar rustig verder.

 36. Tim20

  te kinderachtig voor woorden
  van beide kanten -_-

  die eeuwige RTL-SBS strijd ook altijd…

 37. Anoniem

  Max en Loretta verdwijnt helemaal van de buis. Dadelijk bij rtl boulevard.

 38. arno

  Jammer, dat Max en Loretta gaat stoppen! Ik vind het een super leuk programma! Zal het missen!

 39. Sandra

  Beau presenteerde vandaag een stukje in RTL Boulevard, zo was hij op de verjaardag van Ramses Shaffy. Wél leuk dat hij zo nu en dan verschijnt in Boulevard!!!

 40. mike

  Ga zo weer Popstars kijken! heb er weer zin in! leuk!

 41. mart

  Reactie op mike: Ga ook kijken, blijft leuk.

 42. Anoniem

  heb net een stukje gekeken..Popstars is echt vreselijk slecht.. gaan ze ook nog aandacht geven aan die Roef en Marian, vorige keer al die Herman. Verder laten ze kinderen door. Dat kan toch niet! dan krijg je misschien een popgroep met mensen van 11, 28, 30, 14. Dat kan je toch niet serieus nemen! echt een baggerprogramma..

 43. bernard de B.

  Ik vind zowel Nicolette en Winston leuke nieuwe aanwinsten op de Nederlandse televisie, Hij doet boulevard spannend en heft humor. Nicolette ontpopt zich ook op een leukere manier dan ik had gedacht. ga zo door!!!

 44. Anoniem

  Ik vind Popstars echt een regelrechte kloon van Idols

  voorbeeld:

  de dansende kandidaten op de trap in slowmotion op een dance muziekje

  was in Idols ook altijd..

 45. Anoniem

  Winston vind ik echt vreselijk bij Boulevard en Nicolette is in mijn ogen ook een non-talent.

 46. Anoniem

  OWWW CHANTIIIII

 47. Anoniem²

  Net een stuk van Popstars gezien, maar heb me erg geergerd aan de vormgeving, camerastandpunten en de vele overeenkomsten met Idols. Ook de jury vind ik nou niet echt bijzonder.

 48. Anoniem

  wat heeft patricia paay te zoeken in een “professionele” jury? Heeft zij zelf dan iets betekend voor de muziekwereld?

 49. Anoniem

  Wat zijn trouwens de verschillen tussen idols en popstars. Alles lijkt nagedaan. Zelfs de opstelling, camera positie, de plek van de jury rechts, de stip links, de plek van Henk-Jan, is het hetzelfde. Alles wordt op dezelfde manier in beeld gebracht. Je ziet zelfs dezelfde kandidaten voorbij komen en uitgemolken worden.

  Reactie op Anoniem:
  Ach alleen maar een nummer 1 hit en tig andere hits.

 50. Anoniem

  Het is altijd een kwestie van smaak. Ik noem bijvoorbeeld Hennie Huisman. Toch een sterpresentator. Vele prijzen en enorme kijkscijfers. Dat hij nu door velen niet meer populair bevonden wordt, is niet een kwestie van geen talent hebben.

  Hennie Huisman, Linda de Mol, Anita Witzier, Astrid Joosten, Carlo Boszhard, Irene Moors, Robert ten Brink, Andre van Duin, Albert Verlinde, Paul Witteman, Jeroen Pauw, Antoinette Hertsenberg, Yvon Jaspers, Rob Kamphues, Martijn Krabbe, Wendy van Dijk, Tooske Ragas-Breugem, Jaap Jongbloed, Nance, Gerard Joling en ga zo maar door. Het zijn allemaal mensen die zich in hun vak hebben bewezen. Al dan niet onderscheiden met 1 of meerdere prijzen. Maar in ieder geval in staat om een zeer groot publiek aan zich te binden.

  In het verleden had je ook Peter-Jan Rens, Marc Klein-Essink en natuurlijk wijlen Jos Brink. Maar ook Sandra Reemer, Mies Bouwman, Willem Duijs, Fred Oster, Frank Masmeijer, Viola Holt…… Zij presenteerden populaire shows.

  En wat te denken van de talenten bij de nieuwsprogramma’s?! Ik noem een Rick Nieman, Sascha de Boer, Margreet Spijker, Loretta Schrijver, Joop van Zijl, Harmen Siezen, Margriet Vroomans, etc. Allen zeer getalenteerd binnen in hun vak.

  En als laatst is daar inderdaad nog een groep nieuwe “sterren”. Winston Gerschtanowitz, Nicolette van Dam, Sophie Hilbrand, Art Rooyakkers, enz. Wie weet waar zij over 10 jaar zijn?! Nog groter of helemaal verdwenen???

  Het blijft een kwestie van smaak. Erland Galjaard is gecharmeerd van Wendy van Dijk, dus zij zit voorlopig goed. Maar wat als hij niet meer de baas is? Fons van Westerloo was gecharmeerd van Pernille la Lau. Dus eerst bij Fons bij Sbs en later was Pernille bij Rtl, waar Fons toen de scepter zwaaide…

  Ik gun een ieder zijn of haar succes! (Op een enkeling na, omdat ook ik een smaak heb en dus een mening. Robert Jensen vind ik vreselijk, Yfke Sturm vond ik walgelijk als presentatreutel. Om maar wat te noemen.

  Ik hoop dat mensen als Ron Brandsteder, Stella Gommans, Catherine Keijl en Corine Boon weer snel een eigen programma zullen krijgen. Deze personen vind ik goed en leuk.

 51. !#Michael#!

  GTST gedoken naar de 900dznd, maar marktaandeel van 20.7% blijft keurig op peil … GTST de hele week nog niet onder de 20% madl gedoken, als ze dat vast weten te houden komt het wel goed … en heeft GTST een duidelijk beter bekeken 19e seizoen :)

 52. Anoniem

  WAAR IS RTL MEE BEZIG. MORGEN BEGINT LIFE EN COOKING EN CAN’T BUY ME LOVE. EN IK HEB ER GEEEEN 1 PROMO OVER GEZIEN. MAANDAG BEGINT HET NIEUWE SEIZOEN VAN CSI EN BONES. OOK GEEN 1 PROMO OVER GEZIEN. ZELFS DE ACHMEA QUIZ IS TE WEINIG GEPROMOOT. ALS RTL ZO DOOR BLIJFT GAAN DAN MAKEN ZE WEINIG KANS OP SUCCESSEN. HET IS DAT IK OP MC LAS DAT LIFE EN COOKING BEGINT MAAR ANDERS WIST IK HET NIET

  RTL PROMOOOOOOOT!!!!

 53. !#Michael#!

  Reactie op Anoniem:

  Op RTL gemist.nl staan veel promos en de speel datums … Life and Cooking promotie begint vandaag.

  Cant Buy Me Love word al de hele week gepromoot op RTL5, alleen als je geen RTL5 kijkt, dan weet je dat niet. CSI en Bones weet ik niet, achmea kennisquiz word is gepromoot en word nu minder …

 54. johan

  maar vanaf maandag om 19.30 DWDD dus gaan er zo’n 700.000 kijkers overstappen naar NL3. ben benieuwd hoeveel GTST kijkers daarbij zitten

 55. !#Michael#!

  Reactie op johan:

  Weinig denk ik ;) de gemmideld 1.1/1.2mln kijkers die GTST dagelijks trekt, trok de soap ook toen DWDD haar hoogtij dagen had van dagelijks 1mln kijkers … soapies zijn trouwe kijkers …

 56. Flippo

  De eerste 200.000 zijn alweer afgehaakt bij Popstars. Het lijkt Dancing Queen wel, dat waren precies dezelfde cijfers. Als we daar op af moeten gaan, zit Popstars over 3 weken op de 750.000…

 57. Maarten vh

  Reactie op Anoniem:

  Als je de publieksvoorlichting van rtl leest (op rtl text) kun je lezen dat er helemaal geen nieuwe afleveringen zijn, dus hoe kan rtl die uitzenden? of rtl text moet niet zijn bijgewerkt.

 58. Thom

  @Michael,

  Hoe weet je dat de Life & Cooking promotie vandaag begint?

 59. @flippo

  you wish. dit is een topscore, ondanks het mooie weer zulke cijfers.

 60. Flippo

  Klopt, het is een hele mooie score! Gaat (tot nu toe) ook prima… maar ja, dat zeiden we aan het begin ook bij Dancing Queen…

  We zullen zien wanneer Popstars voor het eerst onder het miljoen duikt…

 61. michel

  Helemaal mee eens Beau is een van de betere van de afgelopen jaren en steeds vernieuwend! Met Nicolette van Dam kan het ook wel iets worden! Ze is op de goede weg maar, iedereen bij tv die Winston zo geweldig vind. Ik snap er niks van. Echt geen leuk persoon!

 62. Anoniem

  Nieuw programma voor Carlo Boszhard: Succes Verzekerd

  http://rtl.nl/shows/succesverzekerd/

 63. Nick

  @ Anoniem

  Lijkt me een leuke show, RTL heeft echt veel spelprogramma,s Het moment van de waarheid, Wat schat je? Succes verzekerd!, De gemene deler, Miljoenenjacht!

 64. Mart

  De gemene deler zal wel niet meer terugkomen. Als het terugkomt dan vast op rtl5 daar past het beter.

 65. Thom

  Een beetje een soort van Weekend Miljonairs… alleen dan een beetje aangepast ;)

 66. .rtl

  Dat ziet er leuk uit!

 67. K. TV

  HAHAHA HET IS GEDAAN MET RTL

 68. Flakin

  Jep, RTL had gisteren weer een slechte dag. Maar of het nu gedaan is met RTL dat betwijfel ik

 69. Anoniem

  Een heel slecht dag, geen enkel programma van RTL scoort boven de miljoen kijkers en ik geniet ervan

 70. Nick Klunder

  MediaCourant slaapt vandaag uit.. tis al 1 uur man

 71. Flakin

  Reactie op Anoniem:
  Jep, dat klopt dat er geen enkel programma boven de miljoen is gekomen van RTL-Groep. Maar voor RTL 4 een 12,3 marktaandeel is niet zo heel erg slecht hoor

 72. Anoniem

  Reactie op K. TV: Wil je dan maandag, dinsdag, de nieuwe woensdag, donderdag, zaterdag met mILLION DOLLAR, en zondag met gooische vrouwen ook nog een keer zeggen?

 73. Anoniem

  One Million Dollar Wedding is een groot flopt, dat weten we al ik vind ook zuur dat alles mislukt bij RTL, een van de weinig mensne de dit gezonken zender kan reden is Linda De Mol

 74. Anoniem

  Reactie op !#Michael#!:
  Alleen tv-nerds kijken promo’s online. Gewone kijkers dus niet.

 75. marloes050

  nicolette is geen talent! kan alleen dom giechelen

 76. bluffy

  het moet allemaal JONG zijn of gestoord, zoals brard anders scoort het niet geen wonder dat oudere rotten in het vak zoals viola mireille catherine en loretta er gewoon mee stoppen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.