1 miljoen kijkers voor Aan Talent Geen Gebrek


De kijkcijfers van vrijdag 29 augustus 2008 (SKO)

Aan Talent Geen Gebrek (TROS, Ned1, 21:47) – De uitreiking van de Capawards 2008 in het TROS-programma ‘Aan Talent Geen Gebrek’ werd vrijdagavond door 1.008.000 kijkers (madl: 17.2%) bekeken. Lucille Werner: “We zagen bij de Mis(s) Verkiezing van vorig jaar al dat er veel jonge meiden bij zaten die zich in 2006 ook al hadden ingeschreven. Om te voorkomen dat elke editie dezelfde gezichten voorbij komen, hebben we er dit jaar voor gekozen het concept te verbreden.

De CapAwards werden uitgereikt in drie categoriën. “In het onderdeel carrière zien we bijvoorbeeld hoe iemand zich heeft opgewerkt tot een van de beste fotografen van Nederland“, zegt Lucille. “Dat hij een dwarslaesie heeft, houdt hem niet tegen. Hij heeft Chris Zegers en Chantal Janzen voor de lens gehad. In de categorie entertainment zit een jongen die gitaar speelt met zijn voet, omdat hij maar één arm heeft.

Popstars (SBS6, 20:30) – Het voormalige duo Roef en Marian, bekend uit X Factor, was vrijdagavond te zien tijdens de audities van Popstars. De twee kwamen zonder het van elkaar te weten naar de audities van het SBS 6-programma. Het was een weinig emotioneel weerzien tussen de twee. Toen Roef zijn ex Marian zag bij de audities van Popstars, schrok hij. “O jee, laten we maar weggaan. Als zij hier is ga ik weg!“, riep Roef. Toen Gerard Joling de twee samen op de bank wilde spreken, bleek de bank te klein. Roef: “Ze zei tijdens het radioprogramma van Giel Beelen dat ik heel geil zou worden van haar outfit. Nou sorry hoor, maar ik doe het nog liever met een varken!” Popstars werd vrijdag door 1.233.000 kijkers (madl: 22.2%) bekeken.

RTL Boulevard (RTL4, 18:35) – Monica, de vrouw van Emile Ratelband, heeft woensdag de scheidingspapieren naar de positiviteitsgoeroe gestuurd, maar blijkt zwanger te zijn van zijn tweede kind. “Ze is uitgeteld op 11 maart, mijn verjaardag. Het is horror“, liet Ratelband weten aan RTL Boulevard, dat 583.000 kijkers (madl: 19.2%) trok. Het stel trouwde in juni vorig jaar en in september verwelkomden zij hun eerste kindje Royce. Eerdere berichten maakten al duidelijk dat het niet meer zo boterde tussen de twee. Toch is Moon zwanger van een tweede kind. “We hebben in mei één keer seks gehad“, laat Ratelband weten. “Het is drama.” Monica heeft in een dagvaarding de eisen op een rijtje gezet. “Ze eist tienduizend euro per maand en nog 795 euro per kind.” Ratelband uit openlijk zijn twijfels over zijn aandeel in de zwangerschap. “Of de tweede van mij is zal de toekomst moeten uitwijzen.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen