Alberto Stegemans Red Mijn Vakantie! van start

Geplaatst op zo 31 aug 2008 om 11:32Foto: Nick van OrmondtAlberto Stegeman keert vanavond terug met het consumentenprogramma ‘Red Mijn Vakantie!’. Vakantiegangers die ten einde raad zijn door bijvoorbeeld smeri- ge hotelkamers of erge geluidsoverlast, schakelen de hulp in van Alberto. “Hij reist af naar de vakantiebestemming en probeert ter plekke de vakantie alsnog te redden. Alberto krijgt daarbij de hulp van keurmeester en hygiëne-expert Rob Geus“, laat een woordvoerder weten. Red Mijn Vakantie! is vanavond om 21.30 uur te zien op SBS 6.


21 Reacties op “Alberto Stegemans Red Mijn Vakantie! van start”


 1. Mark

  Help sbs6!! Op mijn camping zitten ze allemaal sbs6 te kijken! Kunnen jullie helpen?

 2. Tim20

  Hahahahahhahahhaha Mark, WAT EEN UNIEKE EN ORIGINELE GRAP! hahahahah!! Die houden we erin!! -_-

  ga een nummertje trekken, joh, die opmerking is zo flauw -_-

 3. Anoniem

  ik vind het helemaal niet grappig, zie niet waarom onze nicht TIM zo om moet lachen, mara ja nichten zijn raar dat is algemeen bekend

 4. Tim20

  het was sarcastisch bedoeld -_-

 5. Tim20

  en hoezo nicht? :?

 6. Vincent

  Zielige figuurtjes hier zeg :)
  Mark kan niet tegen de tegenvallende cijfertjes van MDW. Arm kind!

  Get a life :)

 7. Mark

  Reactie op Vincent:

  Waar baseer je dat op? Ik was na een half uur al uitgekeken op MDW en ik vond 600.000 nog hoog,

 8. .rtl

  Reactie op Mark:
  Ik vind ‘m wel leuk :lol:

 9. Craig

  Weer goedkoop SBS wegwerp camping tv.

 10. M@rk

  Reactie op Craig:

  Joh ;) niet zeggen dan worden er een aantal mensen chagrijnig :P

 11. Craig

  Zeker die gekke mensjes die hier doen alsof SBS kwaliteits televisie maakt.

  Die laten zich informeren over wat er in de wereld gebeurd door Hart van Nederland… :lol:

 12. ©hiel

  Over een paar weken zal het na Wegmisbruikers dik een miljoen kijkers gaan trekken… Gewoon leuke wegkijk tv!

 13. Maantje

  Gran Playa Garden is TOP!!!!

 14. jb

  Reactie op Craig: hoor je wat je zegt? Hart van nederland is de enige nieuwsshow die voorziet in goed nederlands nieuws. Waarom naar buiten kijken als in eigen land zoveel gebeurt waarover bericht kan worden?

 15. ©hiel

  Heb het alleen even snel gekeken toen ik de reclame er tussen uit haalde en het is toch wel weer een bepaald soort volk dat naar het programma schrijft/uitgekozen wordt. Wel typisch. Die mensen zag je nooit bij Sybrand bij De groeten van max.

 16. ©hiel

  1,5 miljoen!!! WAT!!! Had niet verwacht dat het met dit weer ook zo goed zou scoren. Over de twee miljoen kan het wel eens gaan als het niet 28 graden is :lol:

 17. R Muishout

  Fijn ; als de vakantie tegenvalt, en de redding is nabij. goed dat het er is, maar een 5 sterren app. of hotel maak je zoiets niet mee. dus iets langer sparen en op naarde 5 ster. toch goed gedaan Alberto gaat zo door.

 18. kevin

  hotel evly .**** is erg slegt

 19. kevin

  Reactie op Mark: hahahaaaaa

 20. AFA

  Dramatische tv….net als je denkt dat SBS 6 niet verder kan afzakken. Oma Corrie die denkt voor 500 euro in een luxe all inn resort te zitten. *hele diepe zucht*

 21. Irene

  Sorry hoor, wat heb ik mij geergerd aan de vakantie gangers op de camping waar een dansvallei wordt gehouden. De mensen wisten niets van de planning. na enige geharrewar met leidinggevnde van de camping heeft Alberto het voorelkaar gekregen dat er een toezegging kwam en de mensen die er last van zouden hebben een nieuwe vakantie in het vooruitzicht werd geboden. Hoe hypoctiet sommige mensne dan kunnen zijn. Is het gevaar met al die trekkers nu geweken?

  Sorry ook voor Alberto geen respect. de ondernemers zijn de dupe. ik ben zelf geen ondernemer maar kan mij wel in die man zijn situatie vinden.

  Als het maar gratis is…dan heeft niemand meer last van lawaai en zijn de problemen dat er een kind onder een graafmachine terecht kan komen bij het zwembad voorgoed verdwenen. Zijn de drangehkken nu wel goed geplaatst, en is lawaai ook geen probleem meer. Alberto dat je je hierin laat meeslepen….en dan zeggen probleem is opgelost??? Hoe zo opgelost.

  Ik begrijp de reactie van ouders die een vakantie hebben geboekt met als vooruitzicht, kindvriendelijk, geen lawaai ect ect. Maar dan moeten ze ook

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.