Comedy Central: ‘Late-night ook Nederland 3 voorbij’

Comedy Central heeft een “zeer succesvolle” maand achter de rug. Met een marktaandeel binnen de doelgroep 20-49 jaar van 2,2 procent kon de beste maand ooit worden genoteerd. Dat meldt Comedy Central vandaag. Binnen het late-night tijdvak (van 22:30u tot 02:00u) manifesteert Comedy Central zich naar eigen zeggen steeds nadrukkelijker tussen de gevestigde zenders. “Binnen de doelgroep 20-34 jaar werd met een aandeel van 6,1% in juli zelfs Nederland 3 voorbijgestreefd.”

Ook onder de selectieve doelgroepen 20-34 jaar en Boodschappers 20-49 jaar werd de beste maand ooit behaald, met marktaandelen van respectievelijk 3,1% en 2,5%. Comedy Central verstevigt met deze records haar positie als elfde zender.

Vanaf vanavond wordt Comedy Central in een nieuw jasje gestoken. “Met een nieuwe vormgeving krijgt de zender een volwassener en persoonlijker uitstraling. Verder doet Frank Lammers, bekend van o.a. zijn rol in ‘Nachtrit’, voortaan de aankondigingen van nieuwe programma’s. Miryanna van Reeden, bekend van Julia’s Tango, heeft de taak de kijker met haar stem van het ene naar het andere programma te leiden.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen