Caroline Tensen: ‘Wie Ben Ik? wordt nu ordinairder’

Foto: Roy BeuskerCaroline Tensen was jarenlang het gezicht van ‘Wie Ben Ik?’. Dit najaar keert het programma terug op de buis met de nieuwe teamcaptains Gerard Joling en Patty Brard. Volgens Caroline is de nieuwe serie nauwelijks te vergelijken met het vertrouwde programma. “Ron en André zijn in het dagelijks leven heel goede vrienden en bijzondere mensen. Ik denk dat het met Patty en Gerard sowieso heel anders wordt. Zij hebben een heel andere chemie. Het wordt wat ordinairder, denk ik.

Caroline Tensen zal in ieder geval wel gaan kijken naar ‘Wie Ben Ik?’. “Ik ben ook te gast. Bij één van de opnames ben ik met Irene Moors te gast“, vertelt Caroline in RTL Boulevard.

Albert Verlinde vindt het jammer dat Wie Ben Ik? op SBS 6 terugkeert. “Het is wel een pijnlijk verhaal, hè. Het hoort natuurlijk gewoon bij RTL. Het is allemaal mis gegaan. Eerst zou de serie komen, toen zouden we op oudejaarsavond een special krijgen. Die is er nooit gekomen. Vervolgens schijnt er heel lang onderhandeld te zijn tussen RTL en Endemol. Uiteindelijk zei RTL: ‘Nee, we doen het niet’. Nu gaat SBS 6 het doen met heel andere gezichten.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen