‘Gooische Vrouwen kan makkelijk nog een jaar mee’

Geplaatst op za 30 aug 2008 om 13:59

Regisseur Will Koopman is sinds de start van Gooische Vrouwen samen met bedenkster Linda de Mol de drijvende kracht achter de populaire komedieserie. Het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen zit vol verrassingen, zegt Will Koopman in De Telegraaf. “Het blijft leuk. Er zijn dingen veranderd waardoor ik het gevoel heb dat er met gemak nog een vijfde seizoen gedraaid kan worden. De karakters van de vrouwen worden nog verder uitgediept en de rollen van de mannen zijn uitgebreid.

Alex Klaassen is in de media neergezet als een nieuwe Gooische Vrouw. Will Koopman: “Over de rol van cabaretier Alex Klaasen wordt al driftig gespeculeerd, maar ik verklap nog niets. Alleen dat iedereen er flink naast zit. Klaasen wordt neergezet als een nieuwe Gooische vrouw, maar is dat totaal niet.

Will Koopman is trots op Gooische Vrouwen. “Hoewel ik zelf niet uit ’t Gooi kom, wist ik vanaf dag één hoe de serie er uit moest zien. Het eerste wat ik besloot, was dat de zon altijd moest schijnen. Met zoveel ellende moet het beeld er wel een beetje vrolijk uit blijven zien. Tijdens de draaidagen heb ik echt een engeltje op mijn schouder want het regent écht bijna nooit in Laren.
4 Reacties op “‘Gooische Vrouwen kan makkelijk nog een jaar mee’”


 1. Jeff0

  ik vind het 1 van de beste series ooit!!!!!

 2. Anoniem

  aftreksel van desperate housewives

 3. arno

  Gooische vrouwen is toppie!!!!!

 4. ©hiel

  Reactie op Anoniem: Wat is je punt?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.