‘Gooische Vrouwen kan makkelijk nog een jaar mee’

Regisseur Will Koopman is sinds de start van Gooische Vrouwen samen met bedenkster Linda de Mol de drijvende kracht achter de populaire komedieserie. Het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen zit vol verrassingen, zegt Will Koopman in De Telegraaf. “Het blijft leuk. Er zijn dingen veranderd waardoor ik het gevoel heb dat er met gemak nog een vijfde seizoen gedraaid kan worden. De karakters van de vrouwen worden nog verder uitgediept en de rollen van de mannen zijn uitgebreid.

Alex Klaassen is in de media neergezet als een nieuwe Gooische Vrouw. Will Koopman: “Over de rol van cabaretier Alex Klaasen wordt al driftig gespeculeerd, maar ik verklap nog niets. Alleen dat iedereen er flink naast zit. Klaasen wordt neergezet als een nieuwe Gooische vrouw, maar is dat totaal niet.

Will Koopman is trots op Gooische Vrouwen. “Hoewel ik zelf niet uit ’t Gooi kom, wist ik vanaf dag één hoe de serie er uit moest zien. Het eerste wat ik besloot, was dat de zon altijd moest schijnen. Met zoveel ellende moet het beeld er wel een beetje vrolijk uit blijven zien. Tijdens de draaidagen heb ik echt een engeltje op mijn schouder want het regent écht bijna nooit in Laren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen