825.000 kijkers voor Navy NCIS

Geplaatst op wo 09 jul 2008 om 11:34


De kijkcijfers van dinsdag 8 juli 2008 (SKO)

NCIS (SBS6, 20:30) – Voor het eerst was dinsdag de populaire serie Navy NCIS te zien bij SBS 6. Het Amerikaans drama was voorheen te zien op Veronica en trok daar hoge kijkcijfers. Met geregeld ruim 800.000 kijkers was er geen enkel programma dat beter scoorde op Veronica. Navy NCIS continueert ook op de nieuwe thuisbasis haar succes. Er keken 825.000 kijkers (madl: 15.2%) naar de episode van dinsdag. Het is niet de eerste keer dat een serie binnen SBS van zender verwisselt.

De Amerikaanse serie over een vrouwelijke advocate Close to Home met Jennifer Finnigan verhuisde in september 2007 van NET 5 naar SBS 6. Het bleek geen onverstandige keuze, want de kijkcijfers van Close to Home stegen explosief. Waar Close to Home op NET 5 zo’n 300.000 kijkers trok, schakelden er ruim 700.000 kijkers in toen het op SBS 6 te zien was. Ghost Whisperer met Jennifer Love Hewitt verhuisde juist van SBS 6 naar NET 5 en zakte van 800.000 naar zo’n 500.000 kijkers. Supernatural, dat eerst op Veronica te zien was en momenteel op NET 5, behaalt op beide zenders lage kijkcijfers. Zo’n 200.000 keken naar de serie op Veronica; zondag trok de eerste uitzending op NET 5 bijna 300.000 kijkers.

Studio Sportzomer (NOS, Ned1, 23:03) – Mart Smeets verslaat vol enthousiasme de 36e Tour de France. Over afscheid wil hij niet denken. “Maar ik hoop dat moment wel zelf te kunnen bepalen. Kijk, als ik merk dat ik een beetje seniel aan het worden ben, haak ik echt wel af, hoor“, vertelt hij aan de GPD. Zijn grootste vrees is vooralsnog het voortbestaan van de Avondetappe, dat dinsdag 783.000 kijkers (madl: 21.5%) scoorde. Toch staat de Avondetappe ter discussie bij de NOS vanwege de hoge kosten. Smeets: “Stel dat de Avondetappe verdwijnt? Wat gebeurt er dan met mij? Daar ben ik toch wel benieuwd naar.” Chef d’equipe Jan Stekelenburg ontkent dat in De Volkskrant: “De directie van de NOS is daarover nog steeds enthousiast. Aan de kosten, zo’n 750 duizend euro, kan het niet liggen. Wel beperken we het aantal gasten tot twee per aflevering.

Shownieuws (SBS6, 22:55) – Internationale sterren zullen binnenkort in het ootje worden genomen door het programma Praatjesmakers. In het programmaonderdeel Candid werden de afgelopen jaren verschillende BN’ers door kinderen gefopt met de verborgen camera. Maar nu zijn de BN’ers op en dus gaat het programma de grens over. “We hebben er al een aantal gehad“, vertelt Jochem van Gelder aan Shownieuws. “Uri Geller, The Trammps en A.J. van de Backstreetboys waren al het slachtoffer.” Maar natuurlijk heeft de presentator nog een verlanglijst: “Ik hoop natuurlijk op Jennifer Lopez, Madonna of Robbie Williams.” Shownieuws trok dinsdag 1.049.000 kijkers (madl: 23.4%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)
69 Reacties op “825.000 kijkers voor Navy NCIS”


 1. Anoniem

  Waren het nieuwe afleveringen van NCIS?

 2. Anoniem

  Niks anders voor NCIS dus, domme zet om zoiets van Veronica te halen, nu keldert Veronica. Erg domme zet van de SBSgroep. Had t op Veronica gelaten.

 3. ik

  En nu zakt Veronica weg, waarom moest dit nu? SBS6 scoort toch wel, nu is Veronica een topper kwijt terwijl t voor SBs6 niks uithaalt.

 4. Anoniem

  WAAROM,WAAROM toch NCIS naar SBS6….had t op Veronica gelaten. Dan heb je meerdere zenders die goed scoren.

 5. Bernie

  Cijfers zijn niet slecht voor NCIS, maar gewoon hetzelfde, zonde van de moeite SBS.

  Wie is de Chef! word ook steeds populairder, en terecht ook, tof programma. (Al moet ik wel zeggen dat het gisteravond kutweer was, dus dan is het vrijlogisch dat zulke programma’s beter worden bekeken)

 6. Anoniem

  Wie is de chef moet naar primetime

 7. peter

  MENSEN WAT MIJ OP VALT, DAT VERONICA VOORAVOND ZEER GEKEKEN WORDT VERGELIJK IS EENS MET RTL 5 OF 7 OF 8, DAN GAAT VERONICA ZEER GOED DE AVOND IN!! TOCH HEBBEN JULLIE ANDERS MENING?????

  PETER

  P.S VERONICA IS LEKKER BEZIG

 8. Bernie

  Reactie op Anoniem:

  Nee, waarom zouden ze. Laat het alsjeblieft in de vooravond, of misschien wel om 17:30. Het is echt een prima programma voor de vooravond. Je zend zoiets niet primetime uit, of zelfs om 22:30 :’)

 9. Anoniem

  Reactie op peter:

  DOE CAPS LOCK EENS UIT!!

 10. !#Michael#!

  Ik vind 825dznd keurig als start voor NCIS op SBS6. Moet bekennen dat ik NCIS ook vaker ga kijken (deed dat bij Veronica al, me beste vriend kijkt dat altijd zo doende) en door me vader kijk ik vaker House MD.

  Dat zijn best leuke series. Maar goed ik kijk soms ook CSI enzo … hoewel ik normaal liter eerder van de wijvenseries als Gooische Vrouwen, Voetbal Vrouwen, Desperate Housewives, Gossip Girl and so on ben …

  Wie is de Chef blijkt een waar pareltje deze zomer. De Bloemenstal scoort slecht, het zit tussen twee goed bekeken programma’s en komt niet over de 500dznd.

  Maar ondanks dat heeft RTL4 er goed aan gedaan niet ATWT te promoveren zoals vroeger, Wie is de Chef scoort ver boven ATWT niveau, en de bloemenstal ietsjes …

  Ze zouden ATWT om half vijf direct na Oprah moeten doen (en niet tegen over The bold op SBS6) en dan om half zes na de zomer Wie is de Chef brengen, kan een leuke steun pilaar voor het RTL 6uur nieuws zijn :)

  NL Vertrekt lijkt langzaam aan ook steeds sterker te gaan staan. Verder scoort SBS6 deze zomer weer als een tiet met HvN vroeg en ShowNieuws ook herhalingen van Trauma Centerum scoren hoger dan nieuwe afleveringen, ze profiteren daar altijd van het einde van Boulevard en GTST, evenals het NOS Journaal trouwens wat ook behoorlijk gegroeid is sind de zomer stop van GTST!

 11. Anoniem

  Reactie op Anoniem:
  Het was een herhaling van seizoen 4. Veronica was al bij seizoen 5.

  Overigens vreemd dat op de Veronica site altijd heel goed te lezen is bij welk seizoen ze zijn en of iets een herhaling is (zoals het hoort!) terwijl dat bij SSB6 niet het geval is. Nu NCIS op beide sites staat is dat verschil wel heel erg duidelijk.

 12. Craig

  Mediacourant, Supernatural had maar 100.000 kijkers bij Veronica hoor. Daarom is het ook na 4 afleveringen van de buis gehaald. Nu het bij Net5 dus 300.000 kijkers heeft, doet ie het dus beter en is het dus een goede beslissing geweest.
  Verder is het raar dat Mediacourant eerst praat over 700.000 kijkers voor NCIS bij Veronica (zie dit artikel: http://www.mediacourant.nl/?p=5610 ) en nu is het ineens 800.000 geworden…
  Dat vind ik nogal een verschil. En helemaal als je ziet dat afgelopen woensdag NCIS bij Veronica 533.000 kijkers had.
  Als laatste heeft niemand het hier over House die na NCIS staat en daar enorm van profiteert: 838.000 kijkers ipv 500.000 kijkers vorige week.

 13. Anoniem

  Reactie op Craig:
  “Verder is het raar dat Mediacourant eerst praat over 700.000 kijkers voor NCIS bij Veronica ”

  Dat is een kwestie van goed lezen. Ten eerste staat er “NCIS is sinds een aantal jaar te zien op Veronica en scoort daar regelmatig meer dan 700.000 kijkers“. Ten tweede is dat geen bewering van MediaCourant maar een uitspraak van de zegsman van SBS6 zoals duidelijk staat aangegeven.

  En toen Veronica nog geen herhalingen uitzond (doen ze de laatste weken wel) trok NCIS inderdaad regelmatig 800.000 kijkers.

 14. Anoniem

  Reactie op Anoniem:
  Vergeten het er bij te zetten maar de betekenis van het woordje “meer” lijkt me duidelijk.

 15. Craig

  Het lijkt mij als het echt meer dan 800.000 kijkers zou trekken gemiddeld bij Veronica, de zegsman van SBS dat ook heus wel in zijn persbericht had vermeld hoor. Waarom zouden ze daar over liegen?

 16. Anoniem

  Reactie op Anoniem:

  Het trok alleen maar 800.000 kijkers toen RTL4 de Achmea Kennisquiz ging uitzenden ipv CSI NY op woensdagen om half 9. Toen CSI NY terug kwam zakten de kijkcijfers weer naar 600.000 kijkers.

 17. Anoniem

  Reactie op Craig:
  Misschien moet je wat minder bevooroordeeld lezen. Er staat niet dat het GEMIDDELD 800.000 kijkers trekt. Er staat dat het GEREGELD meer dan 800.000 kijkers trekt.

 18. Anoniem

  Reactie op Anoniem:
  En, niet onbelangrijk, toen de laatste nieuwe aflevering op 28 mei werd uitgezonden en ze vanaf juni afleveringen van seizoen 1 gingen herhalen.

 19. Tim20

  Even voor de duidelijkheid: NCIS blijft gewoon uitzenden ook op Veronica. Vanavond dus ook weer. Alleen oudere afleveringen. SBS6 zendt de aller nieuwste uit.

 20. Craig

  Ja maar hier wordt gepost dat er geen kijkers zijn bijgekomen nu het op SBS6 staat. Dat is dus niet waar. Want blijkbaar trok het dan bij Veronica zo nu en dan 800.000 kijkers maar zaten ze er dus ook heel vaak onder, lees 500 a 600.000 kijkers.
  Maar goed.
  Wat is er aan de hand bij RTL5: The Inside???

 21. Craig

  Waardeloze move van SBS om deze serie naar SBS6 te halen. Heeft Veronica eindelijk iets goed schuiven ze het door naar SBS6.

  Het RTL kopieer gedrag is ook hier duidelijk zichtbaar… Bones en CSI: NY van RTL5 naar 4 brengen. Nu doen ze bij SBS precies het zelfde.

 22. Craig

  Alleen scoren bij RTL4 de CSI’s die van RTL5 komen erg slecht. NCIS doet t erg goed…

 23. Anoniem

  Reactie op Craig: sukkels! veronica blijft gewoon doorgaan met ncis, ze zullen eind dit jaar wel op de woensdag hh wat sbs 6 nu uitzendt. en dan trekt het gewoon nog steeds 700 – 800 duizend, net zoals de hh van csi nu op rl 4… en trouwens, de dinsdag van sbs 6 liep helemaal niet goed met geregeld een avondmarktaandeel van 9 of 10 %, nu in 1 x plus 5 %, dus slimme zet!

 24. Anoniem

  Reactie op Anoniem:
  Bij Veronica zijn ze weer seizoen 1 aan het herhalen. Bij SBS6 zijn ze nu seizoen 4 aan het herhalen. Pas in het najaar zal SBS6 doorgaan met de rest van de nieuwe afleveringen van seizoen 5 waar Veronica 28 mei mee is gestopt.

 25. mark

  weekmarktaandelen sbs 6 12,7 – rtl 4 12,6! :D

 26. mark

  waarom zendt sbs 6 niet elke dag tussen 06:00 – 07:00 hart van nl & shownieuws hh uit, ipv net 5 – die scoort daarmee elke dag 50 % marktaandeel (!!), zou een mooi begin van de dag zijn voor sbs 6 en ’t krikt ook de dagmarktaandelen een stuk op.

 27. mark

  kijkcijfer rome op veronica om 05:00 uur: 0 (!) ZONDE! zou perfect passen op sbs 6 als dagafsluiting om 00:00 – 01:00 uur.

 28. Mart

  Juist een goed zet van sbs door NCIS naar sbs6 te verhuizen, ook house MD scoort hierdoor weer een stuk beter dan de weken ervoor. Wel als aantekening dat rtl4 een HH avond had, ben benieuwd hoe het gaat lopen vanaf eind augustus

 29. Anoniem

  Reactie op mark:

  Omdat Nederlandse zenders een bepaald percentage Nederlands product moeten uitzenden. Net5 en Veronica zenden prime time bijna alleen maar buitenlandse programma’s uit, en om dus aan dat percentage te voldoen zenden ze ’s nachts herhalingen van HvN en Shownieuws uit.

 30. ikkuh

  @ Mark
  Dit is Veronica’s verklaring om Rome ’s nachts uit te zenden: “Tijdelijk was Rome ’s avonds te zien, maar wegens tegenvallende kijkcijfers heeft Veronica besloten de programmering aan te passen.
  Vervolgens werd Rome opgenomen in de nachtprogrammering. De laatste aflevering werd uitgezonden op dinsdag 10 juni. Vanaf dinsdag 1 juli gaan we verder waar we zijn gebleven. Wederom in de nachtprogrammering. ”
  In de nachtprogrammering krijg je toch alleen maar minder kijkers? Het aankopen van het programma blijft dan toch gewoon het zelfde kosten of niet?

 31. Anoniem

  Reactie op ikkuh:
  “In de nachtprogrammering krijg je toch alleen maar minder kijkers? Het aankopen van het programma blijft dan toch gewoon het zelfde kosten of niet?”

  Ja, maar je moet in dit geval meer naar de inkomstenkant kijken en dan specifiek van het tijdslot waar het eerst stond. Als ze daar een ander programma kunnen neerzetten met betere kijkcijfers dan krijgen ze ook weer meer reclameinkomsten.

 32. Craig

  Reactie op Craig:

  Reageer eens met je eigen naam stuk stront.

 33. Craig

  Reactie op ikkuh:

  Ze doen het niet eens 1 uur in de nacht maar gewoon om 5:00 om de ochtend dan kijkt er echt geen hond!

 34. Linda

  Geweldig al die Hollandse kijkers :
  Lekker weeeeer kijken naar de 100ste herhaling van;

  Blik op de weg 1 miljoen !
  NCIS 800.000
  House 800.000
  TaumaCetrum 600.000
  Kinderen geen Bezwaar 450.000,

  Hahahahaha

  Doe mij maar : Ned1 Studio Sportzomer, Ned2 niets, Ned3 FalconBeach/Tribe, RTL4 Wie is de chef/Bloemenstal/RTL Nieuws/NL vertrekt/H.den Blijker/G.Ramsay, RTL5 CSI-Miami/The Inside/Las Vegas,
  RTL7 Stacked, RTL8 ATWT, SBS6 niets, Net5 niets, Veronica niets

 35. ©hiel

  Ja, Gordon ramsey is ook nog maar 4 keer herhaald, Den blijker 3 keer, CSI vast ook al verschillende keren, Las Vegas ook, Stacked een herhaling van 3 weken geleden…

 36. Mart

  Stacked is idd een erg leuke serie, kijk altijd eerst wie id de chef en vervolgens wissel ik stacked en bloemenstal een beetje af.

 37. Anoniem

  http://nl.youtube.com/watch?v=xt953ruC2d8&feature=related

  Toen RTL4 nog goed was…

 38. Anoniem

  Reactie op Anoniem: Heb het flimpje ff gekeken en wat een shows zeg en alleen maar eigen product. Tegenwoordig is niks meer te betalen volgens de zenderbazen. Maargoed:

  – postcode loterij recordshow
  -soundmixshow
  -staatloterijshow
  – surpriseshow
  – andre van duin show

  dan nog grote studio programma;s als:
  -heb ik dat
  – wie ben ik
  -doet ie het of doet ie het niet
  – moppetoppers
  – liefde op het eerste gezicht
  en goede eigen series als zonnetje in huis , mijn dochter en ik, baantjer, vrienden voor het leven en ga zo maar door, dat waren nog eens tijden. Vind je het gek dat rtl4 steeds minder wordt bekeken. tegenwoordig moeten we al genoegen nemen met 1 grote show op de zaterdagavond

 39. Mart

  @ anomniem: over welk jaar gaat dit, zou graag nog wat van die promo’s bekijken zijn die er ook?

 40. Mart

  reactie van 20.21 is ook van mij

 41. Anoniem

  Reactie op Mart:

  1996, mooie zender was het, niet? Valt je niet op dat ze toe -u- zeiden, nu -jij en jou-,maar ja 20-49 he?

 42. Saartje

  Reactie op Anoniem:

  Koffietijd
  5 uur show
  Catherine
  Telekids
  5 tegen 5

  en ga maar door………..

  Reactie op Anoniem:

  Staat zogenaamd hip.

 43. Anoniem

  Reactie op Anoniem:

  Toen zond RTL4 denk ik wel 2x zoveel Nederlands product uit, dus toen was er wel geld voor en nu opeens niet meer? Tuuuuuurlijk.

 44. Anoniem

  Reactie op Anoniem:
  Ze hebben jaren verlies geleden en maken nu weer winst. Toen was het geld er dus ook niet. En daarnaast weet je toch ook wel dat er nu veel meer zenders zijn. Dat betekent dat de reclameinkomsten dus gedeeld worden. Sommige mensen denken iets te eenvoudig alsof de tv wereld niet is veranderd.

 45. Mart

  Ben daar straks ook nog het spijt me er vergeten bij te zetten ookeen studioprogramma. Als je kijkt wat er tegenwoordig nog aanwezig is aan gezellige studiouitzendingen dan kom je net verder dan een spelshow en de zaterdagavond 20.00. Op een doordeweekse dag kunnen ze makkelijk een gezellige show neerzetten.

 46. rom

  gewoon jan smit, vanaf 8/8 op de vlaamse tv!

 47. !#Michael#!

  Eerlijk gezegd vond ik het een dodelijk saai weinig inspirerend filmpje … werd er niet warm of koud van kon t amper uit kijken :P

 48. Anoniem

  Reactie op !#Michael#!:

  Dat zegt meer over jou, dan over het filmpje.

 49. Hans

  Reactie op !#Michael#!:

  Het RTL4 van nu is beter wil je zeggen. Gelukkig is de kijker dat niet met je eens, blijkens de kijkcijfers. RTL4 haalt nu kijkcijfers op het tijdslot 20.30-0.00 waar zij zich vroeger in de MIDDAG voor zouden schamen.

  Reactie op Anoniem:

  Wat een drogreden, zeg.

 50. !#Michael#!

  Reactie op Hans:

  Nee zeker niet ;) Maar ze kunnen nu een beter filmpje in elkaar flansen :P met wat meer pit :lol: laat ik het zo zeggen, het is nu niet beter. Ze weten t alleen beter te verkopen. Leg dat zender promootje naast de huidige, zeg nou zelf dat doen ze nu veel beter!

 51. ©hiel

  Heb je nou echt niet door dat het om de programma’s gaat waar iedereen het over heeft en niet de promo?!

  RTL7 heeft (nu ik Stacked kijk zie ik RTL7 ook weer eens) echt ontzettend flauwe leuke promo’s. Al meerdere malen in DWDD geweest ook.

  Deze week”De Baywatch film “met Pamela Anderson, Pamela Anderson, Pamela Anderson, Pamela Anderson en…. Pamela Anderson” Zó grappig en fout!

  En dan die woensdaggeHAKtdag (met gabbermuziek). Geweldig!

 52. Anoniem

  Reactie op Anoniem:
  Sorry hoor, die hele promo is oude-wijven televisie. Het lijkt de TROS wel.

 53. Anoniem

  Reactie op Hans:
  Hoezo drogreden? Wat een dooddoener! Wil je beweren dat er nu net zoveel zenders zijn dan in 1996? Je begrijpt toch wel dat als het aantal zenders verdubbeld dat dan het aantal kijkers per zender en daarmee de reclameinkomsten per zender dalen?

 54. !#Michael#!

  Reactie op Hans:

  1998 is ook niet te vergelijken met 2008 … meer zenders, meer concurentie … alleen RTL Nederland is al in zender aantal verdubbeld …

  Neemt niet weg dat ik je mening deel, dat middag tv met btje juiste sponsoring nog een fikse groei markt is, een onbespeelde kijkers poule van ruim 2mln TV’s die aan staan!

 55. !#Michael#!

  Reactie op ©hiel:

  Jawel … Ik vind aan de hand van die promo de programma’s ook ruk! Het word op een ontzettende saaie manier aangeprezen … dat de programma’s me ook alles behalve leuk lijken … En geloof me als kind keek ik altijd Catherine en de 5 uur show, dus ik vind de programma’s zeker wel leuk … alleen als ik die promo’s zie snap ik niet waarom ik ooit gekeken heb …

 56. ©hiel

  Er zijn genoeg slechte promo’s van goede programma’s. En het is 12 jaar oud, wat wil je ook… Toen was de Cosby trui ook hip :)

 57. Anoniem

  Reactie op ©hiel:

  De promo’s van RTL7 zijn inderdaad geweldig, hoe de man het ook altijd brengt haha dat zijn nog eens promo’s. Tenminste geen woorden als ‘hitserie’, ‘heel nederland kijkt’ of ‘exclusief’ maar gewoon een beetje humor.

 58. Hans

  Het gaat over de programma’s niet de promo, oen.

 59. !#Michael#!

  Reactie op Hans:

  Ik heb het daar niet over … mag ik niet me mening geven? Sukkel?!

 60. ©hiel

  Dan ligt het allemaal aan ons !@#!@(Micheal!#(!)# ;)

 61. Anoniem

  Ben het met je eens hoor, Hans.

 62. Ria

  De kijkcijfers van RTL4 spreken boekdelen…..

 63. Anoniem

  SBS komt opnieuw met ijsshow

  SBS 6 komt in het nieuwe televisieseizoen voor de derde keer met een editie van ‘Sterren dansen op het ijs’. Dat heeft de zender vandaag bekendgemaakt tijdens de najaarspresentatie in Amsterdam. Dit jaar zagen miljoenen kijkers hoe zangeres Sita als winnares uit de bus kwam in de populaire ijsdansshow.

  De presentatie van het programma is opnieuw in handen van Gerard Joling en Nance. Welke BN’ers de schaatsen onder durven binden, is nog niet bekend.

  Tijdens de presentatie van SBS in het Amsterdamse Vondelpark werd verder bekend dat de zender succesvolle buitenlandse series als ‘The bold and the beautiful’, House en The Ghost Whisperer opnieuw in de programmering heeft opgenomen . Nieuw is de serie Everybody Hates Chris, bedacht door komiek Chris Rock, die in Amerika een groot succes is.

  Eerder was al bekend dat Tooske Ragas en Henkjan Smits ‘Het beste idee van Nederland’ gaan presenteren en er een nieuwe editie komt van ‘So you wannabe a popstar’, waar deze keer onbekende Nederlanders hun zangtalent mogen laten zien.

 64. ikkuh

  sbs is een site gestart voor álle gemiste programma’s van PO, RTL en SBS…
  zie het artikel: http://www.nrc.nl/media/article1163423.ece/SBS_mist_geen_uitzending
  zie ook de website http://www.programmagemist.nl

 65. Anoniem

  Reactie op ikkuh:
  Leuk maar het is niet compleet. Alleen zinvol als het compleet is.

 66. ikkuh

  Idd, mee eens hoor;)

 67. Dennis

  Lijkt me een bericht van vorig jaar

  SBS komt opnieuw met ijsshow

  SBS 6 komt in het nieuwe televisieseizoen voor de derde keer met een editie van ‘Sterren dansen op het ijs’. Dat heeft de zender vandaag bekendgemaakt tijdens de najaarspresentatie in Amsterdam. Dit jaar zagen miljoenen kijkers hoe zangeres Sita als winnares uit de bus kwam in de populaire ijsdansshow.

  De presentatie van het programma is opnieuw in handen van Gerard Joling en Nance. Welke BN’ers de schaatsen onder durven binden, is nog niet bekend.

  Tijdens de presentatie van SBS in het Amsterdamse Vondelpark werd verder bekend dat de zender succesvolle buitenlandse series als ‘The bold and the beautiful’, House en The Ghost Whisperer opnieuw in de programmering heeft opgenomen . Nieuw is de serie Everybody Hates Chris, bedacht door komiek Chris Rock, die in Amerika een groot succes is.

  Eerder was al bekend dat Tooske Ragas en Henkjan Smits ‘Het beste idee van Nederland’ gaan presenteren en er een nieuwe editie komt van ‘So you wannabe a popstar’, waar deze keer onbekende Nederlanders hun zangtalent mogen laten zien.

 68. Anoniem

  Reactie op Dennis:
  Ach, gewoon nog een seizoentje ijsdansen en uri Geller zoeken….en VEEL herhalingen van House waarschijnlijk

 69. Tim20

  zeer duidelijk van vorig jaar, dennis.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.