Alberto Stegeman met nieuw consumentenprogramma

Foto: Nick van OrmondtAlberto Stegeman keert najaar 2008 terug met een consumentenprogramma. Na Das Je Goed Recht helpt Alberto in Red Mijn Vakantie! wanhopige Nederlanders die een horrorvakantie meemaken. Dat bleek vanmiddag tijdens de najaarspresentatie van SBS. Vakantiegangers die ten einde raad zijn door bijvoorbeeld smerige hotelkamers of enorme geluidsoverlast, schakelen de hulp in van Alberto. Hij reist samen met Rob Geus af naar de betreffende vakantiebestemming.

Volgens SBS 6 komt Red Mijn Vakantie na het “succes” van Das Je Goed Recht. Ook in het nieuwe programma schiet Alberto Nederlanders te hulp die ten einde raad zijn. Nu is het de beurt aan vakantievierders die in binnen- of buitenland terecht zijn gekomen in een omgeving die in de verste verte niet lijkt op de mooie foto’s uit de vakantiebrochure.

Rob Geus inspecteert de situatie te plekke op het gebied van hygiëne en kijkt natuurlijk ook of de horeca wel volgens de regels werken. Geen water in het beloofde droomzwembad, kakkerlakken in je bed, eten met het risico op voedselvergiftiging: Red Mijn Vakantie! helpt.

Red Mijn Vakantie! wordt geproduceerd door Palm Plus.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen