Alberto Stegeman met nieuw consumentenprogramma

Geplaatst op Thu 10 Jul 2008 om 17:10

Foto: Nick van OrmondtAlberto Stegeman keert najaar 2008 terug met een consumentenprogramma. Na Das Je Goed Recht helpt Alberto in Red Mijn Vakantie! wanhopige Nederlanders die een horrorvakantie meemaken. Dat bleek vanmiddag tijdens de najaarspresentatie van SBS. Vakantiegangers die ten einde raad zijn door bijvoorbeeld smerige hotelkamers of enorme geluidsoverlast, schakelen de hulp in van Alberto. Hij reist samen met Rob Geus af naar de betreffende vakantiebestemming.

Volgens SBS 6 komt Red Mijn Vakantie na het “succes” van Das Je Goed Recht. Ook in het nieuwe programma schiet Alberto Nederlanders te hulp die ten einde raad zijn. Nu is het de beurt aan vakantievierders die in binnen- of buitenland terecht zijn gekomen in een omgeving die in de verste verte niet lijkt op de mooie foto’s uit de vakantiebrochure.

Rob Geus inspecteert de situatie te plekke op het gebied van hygiëne en kijkt natuurlijk ook of de horeca wel volgens de regels werken. Geen water in het beloofde droomzwembad, kakkerlakken in je bed, eten met het risico op voedselvergiftiging: Red Mijn Vakantie! helpt.

Red Mijn Vakantie! wordt geproduceerd door Palm Plus.
17 Reacties op “Alberto Stegeman met nieuw consumentenprogramma”


 1. Mart

  In iedergeval een goede producent. Mijn tent is top hebben zat uitstekend in elkaar.

 2. Tim20

  Klinkt erg leuk.

 3. Jeremy

  Ik ga zeker kijken!!

 4. Anoniem

  Als das je goed recht zo’n succes was, waarom komt het dan niet terug?

 5. ©hiel

  Doet me erg denken aan de britse serie HET LEED DAT… vakantie heet. Leuk dat er een Nederlanse versie van komt.

 6. Bernie

  Soort van Groeten van Max dus. Ik ben benieuwd. Ook leuk dat Rob Geus is een ander programma heeft :’)

 7. ©hiel

  Reactie op Bernie: Dat wou Rob al zólang. Hele ruzie om geweest toen… Rob ook weer blij! :)

 8. jopie

  Da’s je goed recht komt ook wel weer terug maar niet met Alberto

 9. vroeg

  mediacourant weet bijna meer dan rob zelf! sprak ´m gister, toen had hij net het telefoontje gehad dat het door ging. dat is het wel zo´n beetje. het is nog niet eens bekend of ze samen (dus als duo) op pad gaan, of dat ze apart hun dingetje doen.

  das je goed recht was natuurlijk financieel een ´succes´ om dat DAS rechtsbijstand het betaalde. keek verder geen hond na en is vroegtijdig van de buis gehaald.

 10. ©hiel

  “keek verder geen hond na en is vroegtijdig van de buis gehaald.” 700.000 tot een miljoen. En vroegtijdig van de buis? Gewoon het geplande aantal afleveringen.

 11. vroeg

  welnee. het geplande aantal afleveringen. hoeveel dan? ze hebben niet eens een persbericht de deur uitgedaan toen ze de reeks stilletjes naar een ander tijdstip verschoven!

 12. Anonymous

  SBS jat weer eens alles bij elkaar, wat een vreselijke programmering weer, veel van het oude en veel gejat van RTL4. Zoals dat kookprogramma dat lijkt op Wie is de Chef (Smaken Verschillen) en Help mn man is klusser (Ultieme Woondroom).

 13. johan

  He vroeg….
  Das je goed recht was 8x op zondagavond en is helemaal niet verschoven. hoop kykers ook, met hoogtepunt laatste afl. 1.2 mlj. petje af dus voor 6.

 14. Tim20

  Anoniem post 12, ga je nou bij ieder artikel hier op MC dezelfde reactie posten?! Wat ben jij zielig…

  En trouwens Das Je Goed Recht was niet alleen financieel een succes, ook qua kijkcijfers ging het erg lekker. Laatste uitzending zelfs over het miljoen. Dus niks te klagen. En alle afleveringen zijn gewoon op hetzelfde tijdstip uitgezonden. Wat zwam je?!

 15. Tim20

  (de 2e alinea was niet voor anoniem post12 maar voor ‘vroeg’.)

 16. ©hiel

  Reactie op vroeg: Het heeft aktijd om 21.30 gestaan…

 17. Ap

  Beetje goedkope variant en vervanger van Pieter Storms!!! En dit heeft geen recht van spreken omdat er een geschillencommissie betaat voor gedupeerde toeristen. verdiep je eerst in de materie voordat je je met iets bemoeit!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.