Gerard en Nance zoeken nieuwe popsensatie van 2008

Gerard Joling en Nance keren dit najaar terug als presentatieduo bij SBS 6. Ondanks de mediaruzie van het tweetal, wordt aan het duo de presentatie van de nieuwe show Popstars toevertrouwd. Dat meldt SBS op de najaarspresentatie. “Na het succes van So You Wannabe a Popstar, komt SBS 6 nu met een nieuwe show waarin we op zoek gaan naar een popgroep. Gerard en Nance worden weer herenigd op de vrijdagavond en ook talentscout Henkjan Smits is weer van de partij“, aldus SBS.

Popstars in het najaar voor het eerst te zien op SBS 6. In de finale van de nieuwe vrijdagavond-show Popstars maakt Nederland kennis met de nieuwe popsterren die Nederland moeten gaan veroveren. Maar de kandidaten zullen eerst nog de vakjury onder leiding van Henkjan Smits moeten zien te overtuigen van hun uitzonderlijke talent. “Na het succes van Sterren Dansen op het IJs, So You Wannabe a Popstar en natuurlijk Holland’s Got Talent komt SBS 6 dit najaar met de nieuwe amusementsshow Popstars.”

De jacht naar talent gaat van start met de voorrondes. Na zes auditiedagen blijft er een selecte groep talenten over die zich mag opmaken voor de volgende ronde. Uiteindelijk zal in de grote finale van Popstars bekend worden wie deel uit zal gaan maken van deze nieuwe popgroep die Nederland moet gaan veroveren.

Aanmelden kan nog steeds op www.sbs6.nl.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen