Valerio Zeno nieuwe presentator Try Before You Die

Valerio Zeno, die per 1 december overstapt naar BNN, wordt in ieder geval één van de nieuwe gezichten van Try Before You Die. Vanaf 2009 zal de nu nog TMF-presentator in het programma van BNN te zien zijn. Dat laat voorzitter Patrick Lodiers van BNN vandaag weten. Valerio is erg blij met de overstap van TMF naar BNN. “Nu is het tijd om me verder te ontwikkelen. BNN is de omroep die helemaal bij mij past en waar ik de kans krijg om geweldige programma’s te gaan presenteren.

Voorzitter van BNN Patrick Lodiers: “Valerio laat in zijn programma’s als Wakker Worden Met en Valerio Duikt Onder duidelijk zien dat hij beschikt over lef, brutaliteit, humor en nieuwsgierigheid. Ook heeft hij een enorme populariteit onder jongeren weten te genereren. Die impact en die talenten zijn duidelijk elementen waardoor Valerio uitstekend bij BNN past. Wij hopen dat hij bij BNN zijn talenten nog verder uitbouwt en daarnaast zichzelf ook weet te verbreden. Kortom, wederzijdse kansen!

Valerio Zeno heeft een driejarig contract gesloten bij BNN. “Bij TMF heb ik 3 jaar lang heel erg veel geleerd en het ontzettend naar mijn zin gehad. Nu moet ik me verder ontwikkelen“, zegt Valerio Zeno in de persverklaring van BNN.

Na gewerkt te hebben als cameraman bij onder andere Big Brother, wint Valerio op jonge leeftijd een talentenjacht als presentator bij Veronica. Daarna volgt 6Pack, waar hij filmpjes en reportages voor maakt. De laatste jaren werkt Valerio voor TMF, waar hij onder andere succesvolle programma’s als ‘Wakker Worden met Valerio’, ‘Valerio’s Datingshow’ en ‘Valerio Duikt Onder’ presenteert.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen