Valerio Zeno maakt overstap naar BNN

Valerio Zeno maakt de overstap naar BNN. Hij verlaat muziekzender TMF, waar hij ruim drie jaar werkzaam was. Op 1 december gaat het contract van Valerio bij BNN in. Dat laat een woordvoerder van TMF vandaag weten. Tot december is Valerio nog gewoon te zien op TMF. Baas van TMF Menno Wagenaar gaat Valerio missen, vertelt hij deze middag in een persbericht. “Valerio is enorm ge- groeid binnen TMF. Zijn grootste talent is dat hij zeer goed in staat is programma’s eigen te maken.

Menno Wagenaar: “In combinatie met zijn humor maakt dit hem tot een uitstekende presentator die enorm populair is bij de TMF kijkers. Wij gaan hem missen.”

Valerio begon zijn carrière als VJ bij TMF in december 2005 en presenteerde succesvolle programma’s als Valerio’s Datingshow, Wakker Worden met Valerio en Valerio Duikt Onder. “In zijn programma’s kwam duidelijk naar voren dat humor, lef en ambitie bij hem zeker niet ontbreken“, zegt een woordvoerder van TMF. “Hij zorgde voor meerdere spraakmakende tv-momenten en werd steeds populairder.

TMF steunt Valerio in zijn overstap naar BNN en wenst hem heel veel succes toe.

Met de overstap van Valerio naar BNN onderstreept TMF naar eigen zeggen weer haar kweekvijverfunctie voor tv-talent. Andere ex-VJ’s als Bridget Maasland (BNN, Talpa, RTL), Daphne Bunskoek (PO, RTL), Sylvana Simons (RTL), Ruud de Wild (BNN, 3FM, radio538, Q-Music), Tooske Ragas-Breugem (RTL, SBS) en Renate Verbaan (RTL) gingen Valerio voor.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen