SBS Shownieuws blokkeert camera’s RTL Boulevard

RTL Boulevard is woensdag door SBS Shownieuws belemmerd om beelden van de huwelijksdag van Rob de Nijs en zijn Henriëtte te maken. Shownieuws kocht de rechten exclusief en duldde geen andere showrubriek naast zich. Dat bleek woensdag tijdens de uitzending van RTL Boulevard, dat er een reportage aan wijdde. “Ga nou weg, sodemieter op. Potverdorie“, was in de reportage te horen. Albert Verlinde: “SBS 6 kocht de beelden, maar ook RTL Boulevard wil er natuurlijk wel bij zijn.

SBS Shownieuws kocht de beelden van de huwelijksdag exclusief en was de hele dag aanwezig. Toen ook Boulevard aan het filmen was, sprong een mevrouw voor het beeld: “Ik verzoek jullie om weg te gaan.” Even later krijgt Boulevard Rob de Nijs en Henriëtte toch te spreken. “Dit is Boulevard“, roept iemand buiten beeld.

Albert Verlinde legde uit tijdens de uitzending: “SBS 6 komt naar jou of het weekblad Privé. Als je een bedrag of 20.000 euro geeft, kun je dat doen. Dat is verkocht. Maar ook RTL Boulevard wil erbij zijn. Op een dag waarop het om een echtpaar zou moeten draaien, krijg je dit soort taferelen.”

Boulevard werd woensdagochtend al ‘betrapt’ bij het huis van Rob. “Vanochtend is onze verslaggever Matthijs naar het huis van Rob en Henriëtte toe gereden en is daar gaan draaien. Evert Santegoeds kwam op een gegeven moment aanhollen: ‘Jij bent niet van Shownieuws!’ Uiteindelijk krijgen we toch precies wat we hebben willen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen