AVRO vernieuwt website: ‘Bezoekers wilden meer’

De AVRO heeft vandaag haar vernieuw- de website gelanceerd. De omroep deed onderzoek onder haar bezoekers, waar- na meerdere zakenzijn veranderd. Dat laat een zegsman van de AVRO vandaag weten. De internetsite is te bezoeken via het adres Avro.nl. “Audiovisuele content neemt nu een nog belangrijkere plek in op de vernieuwde homepage dankzij de videoplayer. Bezoekers kunnen hiermee promo’s van AVRO radio- en televisie- programma’s respectievelijk beluisteren en bekijken.”

Doordat de site nu deels dynamisch wordt gevuld is interactie met de bezoeker direct zichtbaar en worden de laatste vernieuwde podcasts getoond. “De homepage bevat nieuwe onderdelen zoals uitzending gemist TV en Radio. Verder is het onderdeel Thema geïntroduceerd met onderdelen zoals AVRO Klassiek.”

Ook komt er meer plek voor crossmediale projecten, evenementen, thema’s, extra audiovisueel materiaal. Verder wordt de interactie met de bezoekers versterkt en zullen community’s worden opgebouwd.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen