Radio Veronica: ‘Nieuwe ochtendshow veel sneller’

Radio Veronica, dat de beste 80’s & 90’s hits brengt, start maandag de nieuwe ochtendshow Ook Gooiemorgen. Het ochtendprogramma van Patrick Kicken wordt vervangen door het nieuwe format met meer muziek en minder geklets. Dat meldt Radio Veronica vandaag. Colin Banks (foto) is de presentator van de nieuwe show, die te horen zal zijn tussen 06.00 en 09.00 uur. “Ik geloof heel erg dat er behoefte is bij luisteraars aan een snel ochtendprogramma met veel muziek en korte items.

Colin Banks: “Ik vind het dan ook een uitdaging om onze luisteraars iedere morgen wakker te maken met de muziek van Radio Veronica en de glimlach van ons team.”

Het motto van Ook Goeiemorgen wordt ‘De meer muziek ochtendshow’, met iedere werkdag de beste 80’s & 90’s hits en een cast die de luisteraars op de hoogte houdt van het laatste nieuws, sport en entertainment. Arend Langenberg brengt de ontwikkelingen in de actualiteit, Formule1-kenner Olav Mol praat de luisteraars bij over de autosport en Jan Paparazzi belt op zijn geheel eigen wijze met bekende figuren in de entertainmentwereld. “Het programma zal zich onderscheiden van andere ochtendprogramma’s op de Nederlandse radio vanwege de hoeveelheid muziek die zal worden gedraaid en de snelheid waarmee de items worden gebracht“, laat een woordvoerder weten.

Jan Paparazzi: “In ‘Ook Goeiemorgen’ ben ik degene die onze luisteraars iedere dag op de hoogte gaat houden van het wel en wee in de entertainmentwereld. Dat doen we echt anders dan in andere ochtendprogramma’s, want ik vind het leuk om wat speldenprikken uit te delen in plaats van al die BN’ers maar naar de mond te praten. Ik ben er zeker van dat het een feest wordt om iedere ochtend met dit team van vakmensen deze ochtendshow te gaan maken!

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen