SBS lanceert online games portal Sevengames.nl

De afdeling Interactieve Media van SBS lanceert vandaag de nieuwe online games portal Sevengames.nl. De site biedt gameliefhebbers honderden games die zowel online gespeeld als gedownload kunnen worden. Dat meldt het mediabedrijf vandaag. “Ook zijn er games te vinden met een duidelijke link met de tv-programma’s van SBS. Zo is er een Desperate Housewives-game, een pokergame en diversen sportgames zoals bijvoorbeeld het multiuser- voetbalspel Eurokicker.

Er zijn single- en multiplayer games beschikbaar en elke week worden de nieuwste games besproken in het online tv-programma Sevengames TV. “De lancering van Sevengames.nl past in de strategie van SBS om haar online activiteiten verder uit te breiden“, aldus een woordvoerder. Eerder dit jaar lanceerde het mediabedrijf al MyVideo.nl en nieuwe sites voor haar tv-zenders NET 5, SBS 6 en Veronica.

De games portal Sevengames is volgens SBS ook in andere landen succesvol, onder meer in Noorwegen, Zweden en Duitsland. “Zo wordt de Duitse portal maandelijks door een miljoen unieke bezoekers bezocht en registreren er zich per maand gemiddeld 100.000 nieuwe gamers op de site.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen