RTL Nieuws maakt website geschikt voor elke mobiel

RTL Nederland heeft haar nieuwssite rtlnieuws.nl geschikt gemaakt voor elke mobiele telefoon. Sinds april was de site alleen geschikt voor 3-G telefoons. Dat meldt RTL Nederland vandaag. Directeur Bert Habets van RTL is enthousiast over de service: “Dat het RTL Nieuws vandaag als eerste nieuwsorganisatie in omroepland zo’n mooi aanbod doet aan alle liefhebbers van nieuws via de gsm is voor mij opnieuw een bewijs van de alertheid en het innovatieve vermogen van het RTL Nieuws.

In april lanceerde RTL al RTL Nieuws voor de mobiel via een java-applicatie die geschikt is voor 3-G telefoons. Sinds vandaag is het mobiele rtlnieuws.nl voor iedereen zeer eenvoudig te bereiken door het intoetsen van de url rtlnieuws.nl in de browser van de mobiele telefoon. Het mobiele rtlnieuws.nl biedt iedere consument gratis 24 uur per dag actueel binnen- en buitenlands nieuws en RTL Z.

Harm Taselaar, hoofdredacteur van het RTL Nieuws en verantwoordelijk voor het verbeterde mobiele rtlnieuws.nl: “Bij het RTL Nieuws houden we ons de hele dag bezig met het op een zo boeiende en begrijpelijk mogelijke manier dichtbij brengen van al het nieuws dat onze kijkers raakt en dat zij belangrijk vinden. Met onze televisie-uitzendingen bereiken we gemiddeld 2,7 miljoen mensen per dag. Met het RTL Nieuws op internet bereiken we per maand ook al bijna een miljoen unieke bezoekers en het aantal videoviews via rtlnieuws.nl bedroeg in mei bijna 600.000.

Het gebruik van de mobiele telefoon voor andere doelen dan bellen alleen heeft nu zo’n vlucht genomen dat we het als een verplichting naar ons publiek en naar onszelf voelen om al het belangrijkste nieuws nu ook via de mobiel heel toegankelijk voor ons publiek te maken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen