RTL Nederland: ‘Meerjarige deal voor Expeditie Robinson’

RTL Nederland heeft een meerjarig con- tract afgesloten met tv-producent Strix. Hiermee behoudt RTL de uitzendrechten van de succesvolle realityserie Expeditie Robinson. Dat meldt een zegsvrouwvan RTL 5 vandaag. In 2007 nam RTL 5 het programma over van Talpa en nu blijft het programma de komende jaren bij RTL. “Het is geweldig om hét realityprogramma in dit genre, Expeditie Robinson, voor langere tijd te verbinden aan RTL 5“, zegt programmadirecteur Remko van Westerloo.

Remko van Westerloo is enthousiast over de deal met televisieproducent Strix. “Het format is nog onverminderd sterk en wij zijn ervan overtuigd dat het de komende jaren weer een hoop frisse inhoudelijke impulsen gaat krijgen. Daarnaast denken wij dat de kijker het waardeert dat het programma een prominente, vaste en vertrouwde plek blijft houden in de programmering.”

In 2007 heeft RTL dit format overgenomen van Talpa en nu blijft het programma de komende seizoenen dus te zien bij RTL 5. In het najaar zendt RTL 5 een nieuwe reeks uit van de serie waarin zestien mensen proberen te overleven op een onbewoond Maleisisch eiland. De opnames zijn op dit moment in volle gang.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen