RTL 4 mediapartner Marco Borsato’s Wit Licht

RTL 4 en organisator The Entertainment Group zijn een exclusieve samenwerking aangegaan rondom ‘Wit Licht’, het nieuwe drieluik van Marco Borsato. Daardoor zal onder meer het concert van Borsato te zien zijn op RTL 4. Dat meldt de tv-zender vandaag. Wit Licht omvat een nieuw studioalbum, een concertreeks in het Gelredome en een speelfilm met de populaire zanger in de hoofdrol. Een zegsman: “Borsato en RTL 4 passen perfect bij elkaar wat betreft doelgroep en uitstraling.”

De samenwerking resulteert in promo’s voor Wit Licht op de zender en RTL 4-branding op locatie. Voor de kijkers komen er acties om kaarten te winnen en RTL4 heeft de rechten voor het uitzenden van het ‘Wit Licht’-concert op tv. “Ook krijgt ‘Wit Licht’ op internet een aparte pagina binnen de RTL 4-omgeving, die een belangrijk onderdeel in de samenwerking is. Hierop kan de bezoeker onder meer het laatste nieuws, acties, achtergronden en exclusieve content over ‘Wit Licht’ verwachten.”

De cd ‘Wit Licht’ komt in september uit en de concerten vinden plaats op 10, 11, 13, 14, 17, 18, 20 en 21 oktober. Als kroon op de drieluik verschijnt in december de speelfilm ‘Wit Licht’ in de Nederlandse bioscopen. ‘Wit Licht’ vertelt het verhaal van een vader die tot het uiterste gaat als een kind in het hart van Afrika verdwijnt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen