RTL Boulevard blikt in laatste uitzending terug op tv-jaar

Winston Gerschtanowitz, de nieuwe vaste presentator van RTL Boulevard, presenteert deze vrijdagavond de laatste uitzending van de showrubriek dit seizoen. Samen met Albert Verlinde en Peter van der Vorst blikt hij terug op een bewogen televisiejaar. Dat meldt een woordvoerder van RTL 4. “Vrijdag in de laatste uitzending ook een uitgebreid interview van Albert Verlinde met actrice Angela Lansbury, die jaren gestalte gaf aan detectiveschrijfster Jessica Fletcher in ‘Murder She Wrote’.

Ook in de laatste uitzending een overzicht van het afgelopen tv-seizoen. “Een bewogen jaar waarin Daphne Bunskoek bij ‘RTL Boulevard’ vertrok en Winston Gerschtanowitz terugkwam en zelfs voor na de komende zomer een vaste basisplaats als presentator kreeg“, aldus een woordvoerder over de laatste uitzending van RTL Boulevard.

“Een bewogen jaar was het eveneens voor rockchick Anouk, die buitenlandse successen en privéproblemen op haar pad tegenkwam. Zij praat hierover in de laatste ‘RTL Boulevard’ voor de zomerstop. Deze speciale uitzending wordt verzorgd door Winston, Albert en Peter van der Vorst.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen