Den Blijker en Ogilvie tekenen nieuw contract met RTL 4

Foto: Kastermans FotografieOok televisiekok Herman den Blijker en het medium Derek Ogilvie uit Schotland hebben een nieuw contract met RTL 4 getekend. Eerder tekenden ook Winston Gerschtanowitz en Beau van Erven Dorens bij. Dat meldt een zegsvrouw van RTL 4 vandaag. De verbintenis met Herman is voor drie jaar, die met Derek voor de komende twee jaar. Programma- directeur Erland Galjaard van RTL 4 is er erg blij mee: “Herman en Derek voelen heel goed de toon, sfeer en richting van onze tv-zender aan.

Programmadirecteur Erland Galjaard: “Herman en Derek zijn geen presentatoren maar hebben van huis uit hun eigen expertise en charisma om in hun eentje succesvolle programma’s te dragen. Ze voelen heel goed de toon, sfeer en richting van de zender en haar kijker aan en zijn gezichtsbepalend hiervoor. Herman en Derek hebben respectievelijk de dinsdagavond en donderdagavond van RTL 4 mede opgebouwd en daarom gaan we graag verder met hen de komende jaren.

Herman den Blijker brak op televisiegebied door bij RTL 5 met programma’s als Herrie In De Keuken, Herman Helpt, Herman Zoekt Chef, Hermans Helden en het eerste seizoen van Mijn Tent Is Top. Ruim een jaar geleden stapte de Rotterdammer over naar RTL 4 waar hij Herrie In Het Hotel en het tweede seizoen Mijn Tent Is Top maakte. Komend najaar is hij te zien met Herrie Aan De Horizon, waarin hij koken op het vaste land verruilt voor koken op een cruise over de Middellandse Zee.

Het Schotse medium Derek Ogilvie was in 2006 voor het eerst bij RTL 4 te zien met De Babyfluisteraar, waarin hij kon vertellen wat Neerlands allerkleinsten nog niet kenbaar konden maken. Na Baby’s Wil Is Wet in 2007 verbreedde hij op de Nederlandse televisie zijn terrein in Derek Ogilvie: The Ghost Whisperer met soms zeer gedetailleerde informatie die hij via geesten zegt door te krijgen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen