Robert ten Brink ziet Lotto Weekend Miljonairs eindigen

Het populaire Lotto Weekend Miljonairs van Robert ten Brink keert vooralsnog niet meer terug op televisie. Nadat de Lotto zich vorig jaar heeft teruggetrokken, heeft zich geen nieuwe sponsor aangediend. Dat laat een zegsvrouw van RTL 4 vandaag desgevraagd weten. Ook van het andere programma van Robert, All You Need Is Love, is de toekomst onzeker. “Over All You Need Is Love kan ik nog weinig uitsluitsel geven“, laat de zegsvrouw weten. “Er is nu nog geen be- slissing over genomen.

Robert ten Brink ziet daarmee een onzekere toekomst voor zijn twee succesformats tegemoet. Toch houdt de woordvoerster van RTL 4 de deur op een kier. Voor Weekend Miljonairs zou immers een nieuwe sponsor kunnen worden gevonden, waarna de goed bekeken quiz terug kan keren op televisie. “Je weet het nooit.

All You Need Is Love bleek tijdens kerst en valentijnsdag een miljoenenpubliek te boeien. De reguliere serie werd daarna echter matig bekeken op de vrijdagavond. Een vervolg op All You Need is nu onzeker. “Een nieuwe reeks of specials zijn zeker mogelijk, maar er is nog geen beslissing genomen óf en wanneer.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen