Robert ten Brink mogelijk host van ‘The Moment of Truth’

Robert ten Brink wordt mogelijk de pre- sentator van het nieuwe programma The Moment of Truth op RTL 4. Hierin worden kandidaten beloond door alleen maar de waarheid te spreken. Het televisiestation wil niet ontkennen dat Robert ten Brink de ‘host’ van The Moment of Truth wordt. Een zegsvrouw laat weten dat RTL 4 de presentator van deze spelshow pas in een later stadium bekend wil maken. Daar voegt de persvoorlichtster mysterieus aan toe: “Dus dan zal vanzelf blijken of dat Robert is.

Het is niet ondenkbaar dat Robert ten Brink de presentator wordt van The Moment of Truth. Met het eindigen van ‘Lotto Weekend Miljonairs’ en een onzekere toekomst voor ‘All you need is love’, is het goed mogelijk dat Robert de presentatie van de nieuwe titel krijgt toegewezen.

Kandidaten kunnen in The Moment of Truth een half miljoen dollar verdienen door een eerlijk antwoord te geven op een reeks van 21 persoonlijke vragen. De vragen die aan de deelnemers gesteld worden variëren sterk. Soms komt als verrassing een ex-partner of goede vriend op het podium om een moeilijke vraag te stellen. Tot nu toe heeft nog geen enkele Amerikaanse kandidaat alle vragen eerlijk beantwoord.

RTL 4 is nog op zoek naar kandidaten voor het programma The Moment of Truth. Bij de Nederlandse versie kan ‘tienduizenden euro’s’ verdiend worden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen