Robert ten Brink in ‘Ronald McDonald Surprise Show’

In samenwerking met het Ronald McDonald Kinderfonds zendt RTL 4 deze avond de ‘Ronald McDonald Surprise Show’ uit, gepresenteerd door Kinderfondsambassadeur Robert ten Brink. In deze uitzending zetten zieke of gehandicapte kinderen mensen in het zonnetje die veel voor hen betekenen. “Het wordt geen tv-avond met allemaal zielige kindjes“, benadrukt Robert, die ook te zien zal zijn in Nederland Vertrekt. “We zien vanavond alleen maar blije gezichten op televisie.

Verschillende bekende Nederlanders waaronder Yvon Jaspers, Chantal Janzen en Barbara Barend die betrokken zijn bij het werk van het Kinderfonds, gaan op pad om de mensen – die volgens de kinderen in het zonnetje gezet moeten worden – te verrassen met de dag van hun leven. Tevens worden kijkers tijdens de anderhalf uur durende uitzending opgeroepen om donateur te worden van het Kinderfonds

De tijden dat er enorme geldbedragen werden gestort, zijn allang voorbij“, vertelt Robert in De Telegraaf. “Wij pretenderen met deze uitzending ook geen enorm spektakel waarvan heel Nederland op z’n kop gaat. Met de Ronald McDonald Surprise Show proberen wij een kleinschalig, maar wel sympathiek programma neer te zetten.”

Na deze uitzending volgt er een rustige periode voor Robert ten Brink. “Na een druk seizoen All you need… is dat wel prettig. Het is overigens wel de bedoeling dat ik voor het nieuwe zomerprogramma Nederland Vertrekt op pad ga voor RTL.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen