NET 5 in het teken van Sex and the City: the Movie

NET 5 besteed speciale aandacht aan de première van Sex and the City: the Movie. Aan de vooravond van de premiè- re van de film is er op maandagavond 9 juni een speciale Sex and the City avond op NET 5. Dat meldt de tv-zender vandaag. Voor iedereen die benieuwd is hoe de avonturen van Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte ook weer afliepen, zend NET 5 de laatste zeven afleveringen van het slotseizoen achter elkaar uit. Ook Passion for Fashion heeft een speciale thema-uitzending.

Passion for Fashion van woensdagavond 11 juni staat helemaal in het teken van Sex and the City. Vier vriendinnen krijgen een speciale make-over waarbij ze omgetoverd worden tot de sterren uit de serie. Aan het einde van de aflevering verschijnen de vriendinnen volledig in Sex and the City-gala outfit op de rode loper bij de Nederlandse première van de film. Ook kijkers van NET 5 kunnen deze VIP-treatment, inclusief luxe hotelovernachting, winnen. Via spotjes op TV worden kijkers opgeroepen mee te doen aan de prijsvraag om kans te maken op deze unieke prijs.

Sex and the City: the Movie draait vanaf donderdag 12 juni in de Nederlandse bioscopen. De filmversie van de populaire tv-serie was afgelopen week in Amerika voor het eerst in de bioscopen te zien en brak in het eerste weekend meteen alle kasrecords met een omzet van bijna 56 miljoen dollar. “NET 5 en Sex and the City zijn al sinds 2001, toen de zender de serie voor het eerst uitzond, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat NET 5 met een actie komt rond de première van de speelfilm“, aldus een zegsvrouw.

Sex and the City volgt de levens van vier vriendinnen in Manhattan, New York. Columniste Carrie (Sarah Jessica Parker), advocate Miranda (Cynthia Nixon), zakenvrouw Samantha (Kim Cattrall) en de brave Charlotte (Kristin Davis) zouden genoeg aan zichzelf moeten hebben, maar in plaats daarvan verdiepen de dames zich voortdurend in de levens van elkaar en proberen samen de juiste weg te vinden. De lang verwachte film vindt plaats vier jaar na de laatste aflevering van de televisieserie. Sarah Jessica Parker keert weer terug in haar glansrol van journalist Carrie Bradshaw. Ook haar vriendinnen Samantha, Charlotte en Miranda (Cynthia Nixon) zijn te bewonderen in de film. Ook zijn er speciale gastrollen weggelegd voor onder andere Candice Bergen en Oscarwinnares Jennifer Hudson.

De Sex and the City avond is op maandagavond 9 juni van 20.30 tot 00.30 te zien bij NET 5 en de speciale Passion for Fashion op woensdagavond 11 juni om 20.30.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen