Robert Jensen: ‘Ik keer terug, misschien niet bij RTL 5’

Robert Jensen heeft via een speciale internetsite gereageerd op het nieuws dat zijn talkshow voorlopig niet terugkeert op RTL 5. Volgens Jensen keert hij zeker weten terug, maar misschien niet op de vertrouwde zender. “We komen 100.000 procent zeker terug“, zegt Robert. “Of het bij RTL is, het zou kunnen. Ik ben nog steeds goed bevriend met RTL. Maar ik wil dat commitment nu nog niet afgeven.” Volgens Robert wil RTL 5 pas in 2009 door op tv. “Ik weet niet waarom 2009. Dat is aan hen.

Robert Jensen heeft op zijn website Robertjensen.nl gereageerd op het nieuws over het voorlopige einde van zijn talkshow. “Ik wilde even kort met mijn lieve kijkers praten, want er is zoveel gepraat over het feit dat Jensen niet door zou gaan. Het zou gecancelled zijn en dat soort dingen. Ik wil toch even een reactie geven en dan maar gewoon op internet. Je kan wel met 100.000 journalisten praten, maar het komt er toch niet goed uit. Het echte verhaal doe ik hier.”

Stopt Jensen?, is de hamvraag. “Totaal niet. We gaan zeker door. Het enige is dat RTL pas in 2009 verder wil. Ik moest dan nu een commitment geven dat we dan in 2009 verder zouden gaan. Ik weet overigens niet waarom het in 2009 is. Dat is aan hen. Ik heb besloten dat niet te doen. Dat betekent dat we alleen vanaf september niet te zien zijn. We komen 100.000 procent zeker terug. Of het bij RTL is, het zou kunnen. Ik ben nog steeds goed bevriend met RTL. Maar ik wil dat commitment nu nog niet afgeven. Ik geef het nog een aantal maanden. We zijn dus nog niet gestopt.

Eén ding is zeker: we keren weer terug, op het juiste moment en op de juiste plek. Tot die tijd is het misschien even stil. Het kan een paar maanden zijn. Ik ken mezelf, het kan een paar jaar zijn. Maar we komen ooit weer terug. De afgelopen zes jaar waren top. Allemaal bedankt voor het kijken. Honderdduizenden mensen keken iedere dag naar Jensen. Nogmaals we komen binnenkort terug.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen