Nieuwe vooravond RTL 4: Bloemenstal en Wie is de Chef

Martijn Krabbé met Wie Is De Chef en De Bloemenstal van Nicolette van Dam en Winston Gerschtanowitz vullen vanaf deze week het gat dat RTL Boulevard in de zomer achterlaat. Martijn Krabbé is nu elke werkdag om 18.35 uur te zien, waarna om 19.10 uur de verhalen achter bloemen voorbij komen. RTL-coryfee Albert Verlinde: “Het was heel erg de afgelopen jaren. RTL deed niets twee maanden lang. Dan kwamen ze terug en was SBS gegroeid of Nederland 1. Nu blijven ze doorgaan.

In Martijn Krabbé Wie is de Chef staan elke week vier fanatieke kookgekken in de keuken om de andere drie koks een onvergetelijk diner te serveren. Tijdens de vier diners (van maandag tot en met donderdag) moeten de enthousiaste amateur-koks zo goed mogelijk hun best doen, terwijl de chef-kok ervoor moet zorgen dat hij of zij niet wordt ontmaskerd.

Op de finale(vrij)dag komen de vier deelnemers bij elkaar in het restaurant van de chef-kok en praten zij samen met Martijn Krabbé nog even na over hoe de afgelopen week is verlopen. Vervolgens vertelt elke deelnemer wie volgens hem of haar de echte chef-kok is en krijgen zij eindelijk het verlossende antwoord op de vraag: ‘Wie Is De Chef’?

In het nieuwe RTL 4-programma De Bloemenstal stellen Nicolette en Winston vragen aan de diverse klanten van bloemenstallen door heel Nederland. Het duo gaat op zoek naar levensverhalen achter het geven van een bos bloemen. “Verhalen over liefde, over genegenheid, maar ook verhalen over verdriet of over zomaar iemand bedanken“, aldus een woordvoerder van RTL 4.

Wie Is De Chef is om 18.35 uur te zien. De Bloemenstal volgt om 19.10 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen