Rob Kamphues boeit zich vast aan bekende Nederlanders

Foto: Leendert JansenVoor het nieuwe tv-programma Geboeid van de KRO boeit presentator Rob Kamphues zich een dag lang vast aan verschillende bekende Nederlanders. De bedoeling is om een dagje mee te lopen met de artiest in kwestie. Zo heeft het KRO-gezicht inmiddels een dagje meegelopen met Johan Vlemmix en met fotograaf Edwin Smulders. Iemand die niet zo gecharmeerd was van de actie was stand-up comedian Donald Olie. Olie: “Ik heb de hele boel bij elkaar gevloekt en getierd.

Donald Olie vertelt op zijn weblog dat hij woedend was. “Toen Kamphues ook na langer en intenser aandringen niet thuis gaf heb ik de hele boel bij elkaar gevloekt en getierd en hem beloofd dat ik zijn bril van het hoofd zou vegen als ik niet onmiddellijk los kwam. Hij zette nogal nuffig zijn bril af en viel vervolgens een beetje stil terwijl de camera’s alles nauwkeurig volgden.

Wat mij hier vooral aan stoort is de veronderstelling dat iedereen bij het zien van een soortement van bekende Nederlander en het horen van het woord televisie begint te kwijlen en zich overgeeft aan dit soort opgedrongen ongein die direct voortspruit uit ernstige creatieve armoede.

Geboeid is met ingang van dit najaar te zien bij de KRO.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen