Jan Joost van Gangelen: ‘Er is geen vacature Nieuwkerk’

Presentator van RTL Voetbal Jan Joost van Gangelen (foto) presenteert deze zomer De Olympische Sportquiz voor de VPRO. Op 31 juli loopt het contract van Van Gangelen met RTL af en daarna zijn alle opties open. Deze klus voor de VPRO is vooralsnog echter eenmalig. “Er zijn op dit moment geen andere lopende projecten met Jan Joost“, laat de VPRO desgevraagd weten. Jan Joost denkt niet dat hij VPRO’s Holland Sport gaat pre- senteren: “Ik heb begrepen dat er geen vacature Nieuwkerk is.

Jan Joost van Gangelen vertelt in het Algemeen Dagblad dat hij blij is de Olympische Sportquiz te mogen presenteren. “Ik was blij verrast toen ze mij vroegen. Zelf heb ik nooit een terugkeer naar de ’publieken’ uitgesloten, maar je moet natuurlijk maar afwachten of ze je dan nog willen.

Holland Sport moet het volgend seizoen zonder Matthijs van Nieuwkerk doen. Is er kans dat hij de vrijgekomen plaats naast Wilfried de Jong gaat innemen? “Ik heb begrepen dat er geen vacature Nieuwkerk is. Ik weet werkelijk niet wat het gaat worden. Ik ben nog in gesprek met RTL, maar ook met het Eredivisiekanaal, het eigen betaalde kanaal van de clubs.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen