Nederland Vertrekt: nieuw zomerprogramma op RTL 4

RTL 4 pakt vanaf vanavond uit met een geheel nieuw dagelijks programma om acht uur ’s avonds. In Nederland Vertrekt vieren bekende presentatoren van het tv- kanaal vakantie. Sylvana Simons brengt een bezoek aan Kreta, Beau van Erven Dorens reist naar Ibiza en Froukje de Both maakt een reisje langs de Rijn. Ook is een dagelijks verslag te zien van het RTL Sterrenvoetbalteam. Bas Muijs legt uit over zijn voetbalteam: “Het team bestaat uit verschillende BN’ers die voor RTL werken.

Hoe vieren Nederlanders vakantie? Wat zijn de favoriete vakantiebestemmingen hier en in Europa? Reizen ze het liefst per bus, vliegtuig of met de auto? In Nederland Vertrekt volgen presentatoren als Robert ten Brink, Martijn Krabbé, Lieke van Lexmond en Nicolette van Dam Nederlanders naar of op hun vakantiebestemming.

In ‘NL Vertrekt’ ook dagelijks een verslag van het RTL Sterrenvoetbalteam dat gedurende het EK gestationeerd is in Zwitserland. Humberto Tan, John van den Heuvel en andere sterren uit het team zoals Bas Muijs en Sacha Visser worden dagelijks gevolgd tijdens het feestgewoel rond het Europees Kampioenschap. Bas Muijs bij TVgids.nl: “Voor het programma NL Vertrekt doe ik maar een kleine bijdrage waarbij ik niet eens hoef te presenteren. De camera’s volgen onze belevenissen. Samen met de jongens hebben we gewoon ontzettend veel lol en tussendoor zijn we lekker met z’n allen aan het voetballen. Mooier kan toch niet?

Hoewel het EK Voetbal is afgelopen voor Oranje, heeft Bas Muijs nog alle plezier. “Wij gaan de oranjecampings af om daar toernooien tegen andere sterrenteams te spelen. In NL Vertrekt krijg je een korte reallifesoap te zien over onze belevenissen in Zwitserland.

Nederland Vertrekt is vanaf vanavond om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen