Willeke Alberti vanaf maandag 26 mei in GTST

Zangeres en actrice Willeke Alberti is vanaf maandag 26 mei te zien in de soapserie Goede tijden slechte tijden als weduwe Josephine van Wickenrode, de moeder van Floris en de oma van Vicky. De blonde artieste zal ruim drie maanden te zien zijn. Dat meldt RTL 4 vandaag. Willeke Alberti is enthousiast over haar rol in de soapserie, waarmee ze een droom in vervulling ziet gaan. “Het is een feest om met zo veel jonge enthousiaste talenten te werken aan deze succesvolle serie.

Josephine (Willeke Alberti) wordt in de soapserie na lange tijd benaderd door haar zoon Floris, omdat hij geldproblemen heeft. Hij maakt een afspraak met zijn moeder en ontmoet haar in hotel de Rozenboom. Door deze ontmoeting komt Josephine ook weer in contact met haar kleindochter Vicky, die in de eerste instantie nogal terughoudend is. Als de twee dichter bij elkaar komen, doet Vicky een bijzondere ontdekking over het verleden van haar grootmoeder.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen