Alleenstaande moeders zoeken man in NET 5-show

Drie alleenstaande moeders op zoek naar een man. Dat is in een notendop het nieuwe NET 5-programma Alleen nog een man. Tijdens de reeks maakt de kijker kennis met de moeders, de kinderen en hun manier van leven. Via een oproep op tv gaan de moeders op zoek naar de ideale man. Ook internet gaat een belangrijke rol spelen. Hier zijn onder meer de reacties van de kinderen te zien. Alleen nog een man start op 3 september in het timeslot van 21.30 tot 22.00 uur op NET 5.

In Alleen nog een man gaat het om sterke vrouwen met een positieve kijk op het leven en geloof in echte liefde, aldus NET 5. “De deelnemers doen mee omdat ze op zoek zijn naar liefde, niet omdat ze op tv willen. Kracht, oprecht, puur, positief en spontaan zijn de sleutelwoorden van het programma.”

Er worden vooralsnog tien afleveringen van het programma gemaakt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen