Wendy van Dijk presenteert One Million Dollar Wedding

Wendy van Dijk wordt de presentator van One Million Dollar Wedding. In de spelshow, die vanaf eind augustus te zien is op RTL 4, moeten stelletjes door opdrachten uit te voeren bewijzen dat zij het beste bij elkaar passen. De kijker bepaalt per sms wie een enorme bruiloft in binnen- of buitenland wint. Dat meldt het Algemeen Dagblad zaterdag. Erland Galjaard: “We pakken uit met cadeaus, kleding, optredens van grote artiesten, een diner van Herman den Blijker en een huwelijksreis.”

De associatie met de Honeymoonquiz, waarin Ron Brandsteder eind jaren tachtig stelletjes op de proef stelde, is gauw gelegd. “Dat was echt een quiz. In deze show krijgen de koppels opdrachten als: rijd met de auto naar een adres in het centrum van Parijs, om te zien of ze goed samenwerken. Of moet de vrouw de man over bijvoorbeeld hoogtevrees heen helpen. Ook confronteren we de kandidaten natuurlijk met hun schoonfamilie.”

Door de mix van opdrachten in de studio en locatiefilmpjes gaat het publiek meeleven met de stellen en mag het uiteindelijk per sms bepalen wie wint.

Het programma, uit de koker van producent Eyeworks, is volgens Galjaard een echt familieprogramma en een goed voorbeeld van het nieuwe RTL 4 dat hij bouwt. “We moeten vernieuwen om de concurrentie altijd een stap voor te blijven.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen