Wendy: ‘Holland’s Got Talent kwam afspraak niet na’

Stripper Wendy uit Holland’s Got Talent vertelt dat zij tegen de afspraak in uit het tv-programma is gestemd. De kandidate kwam niet verder dan de auditieronde, terwijl de programmamakers haar hadden beloofd dat ze zonder kritiek door zou mogen gaan. Dat vertelde Wendy maandag in het programma van Robert Jensen. Bovendien vertelt Wendy dat ze zichzelf niet heeft aangemeld voor de show. “Ik ben vier, vijf keer gevraagd. Ze hebben mij gevraagd. Achteraf heb ik er wel spijt van.

Stripper Wendy was te zien in de uitzending van Holland’s Got Talent op vrijdag 11 april tijdens de derde auditieronde. Henkjan Smits stemde haar genadeloos weg: “Wat denk jij als wij groot talent zoeken voor Carré? Denk je dat je dan kan strippen?

Wendy heeft achteraf spijt van haar deelname. “Ik heb er wel spijt van. Het is niet helemaal volgens afspraak gedaan. Ik zou geen kritiek krijgen. Ik zou zeven minuten krijgen. Ik zou niet weggestemd worden. Dat is allemaal wel gebeurd.”

Ook mocht Wendy niet haar hele stripact laten zien in het televisieprogramma. “Het was niet mijn hele act hoor. Ik heb maar twee minuten mogen strippen.”

Video Wendy

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen