RTL Sterrenteam ook naar EK Voetbal

In de slipstream van het Nederlands elf- tal, reist ook het RTL Sterrenvoetbalteam af naar het EK Voetbal in Zwitserland en Oostenrijk. Net als bij het WK 2006, geven de voetballende BN’ers acte de présence zowel op het voetbalveld als in het stadion. Dat meldt RTL Nederland vandaag. Een zegsman: “De camerage- nieke selectie neemt het voetballend op tegen de ‘bewoners’ van de Oranjecam- ping, nabij Bern, de stad waar het Neder- lands elftal tijdens de groepswedstrijden in actie komt.

Op vrijdag 13 en dinsdag 17 juni zullen de sterren in het Stade de Suisse Wankdorf luidkeels Oranje aanmoedigen tegen respectievelijk Frankrijk en Roemenië. De definitieve EK-selectie van het RTL Sterrenteam is nog niet bekend.

De aftrap van het RTL Sterrenteam vond op zondag 11 december 2005 plaats in het Gelredome, tegen oud-Vitesse als voorwedstrijd voor Vitesse – Ajax. Sindsdien traden de bekende balvirtuozen aan bij jubilerende clubs in het land, goede doelen, feestweken, Open Dagen van profclubs en bij het WK-voetbal 2006 in Duitsland.

In totaal hebben ruim 35 BN’ers één of meerdere malen meegedaan, maar vaste basisspelers zijn Bas Muijs, Antonie Kamerling, John Williams, John van den Heuvel, Joris Putman, Sander Janson en Nick Nielsen, bijgestaan door rapper Baas B, zanger Tim Akkerman, Quintis Ristie, ex-Feyenoorder Regi Blinker, Sacha Visser en musicalster Charly Luske.

Ook Lange Frans, Ali B, Jorgen Raymann, Humberto Tan, Dries Roelvink, Jody Bernal, Wilbert Gieske, Frits Wester, Jeroen Latijnhouwers, Grad Damen, Winston Post en judoka Dennis van der Geest hebben de afgelopen jaren gespeeld.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen