Veronica weer even stout: ‘Tijdens EK doet iedereen maf’

Veronica zendt tijdens het komende EK Voetbal opnieuw haar eigen EK Lingerie uit. Als voetbalfans in de rust van de reguliere duels geen zin hebben in Ster- reclame, kunnen ze schaars geklede dames strafschoppen zien nemen op Veronica. Programmaleider Alphons Martens heeft even getwijfeld: “We zijn immers bezig met ’n imagoverandering bij Veronica. Wat minder plat, wat meer betrokken en intelligent. Maar tijdens een EK Voetbal, ach dan doet iedereen toch een beetje maf?

Tijdens het WK Voetbal 2006 bracht Veronica ook al een kampioenschap Lingerie. Ttoen waren de deelneemster afkomstig uit Nederland en vertegenwoordigden zij allen een ander land. Dit keer komen de meisjes ook echt uit het land dat ze vertegenwoordigen. De tv-zender heeft het EK-Lingerie op 18 mei opgenomen.

De lingerie-escapades waren in 2006 goed voor veel kijkers. Gemiddeld schakelden 450.000 belangstellenden in tijdens de rust van een echt voetbalduel. Uitschieter was de penaltystrijd tussen Zweden en de Verenigde Staten. Daar keken destijds 687.000 mensen naar.

Alphons in De Pers: “Als de wedstrijdbespreking bij de publieken begint, geven we netjes een seintje aan de kijker.” Het idee voor het programma komt uit Amerika. “Daar organiseren ze iets soortgelijks rond de Superbowl, het is ontzettend populair . Het zit er op een betaalkanaal. Er is zelfs een competitie uit voortgekomen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen