EK-Quiz en All Stars op tijdstip De Wereld Draait Door

Matthijs van Nieuwkerks talkshow is met zomerstop. Vanaf deze week wordt De Wereld Draait Door vervangen door de voetbalquiz Play Like A Champion en herhalingen van All Stars. De TROS belooft een ‘spannende quizstrijd’ en fans worden door de VARA getrakteerd op de volledige serie van All Stars. “In de eerste aflevering spelen Leo Driessen en Ron Brandsteder tegen Hugo Borst en Cees Geel“, licht de TROS toe. VARA: “All Stars is de laatste drie weken ook in het weekend te zien.

Jack van Gelder presenteert Play Like A Champion, waarin teams (oud-)voetballers, columnisten, schrijvers, acteurs en zangers elkaar op basis van kennis buiten spel proberen te zetten. Jack: “Play Like A Champion wordt al online gespeeld, nu voegen we daar een tv-component aan toe. De quiz is leuk voor de hardcore voetballiefheb- ber, maar ook bij de minder fanatieke fans zal het oranje-gevoel tot leven komen.

Karakteristiek voor het programma is dat historische feiten worden afgewisseld met luchtige trivia. Vragen variërend van ‘Wat is de naam van de officiële wedstrijdbal voor het EK 2008?’ tot ‘Welke oud-profvoetballer begon een nieuwe carrière als kapper in Sittard?” “Die mix maakt het programma toegankelijk voor het hele gezin“, schat een zegsvrouw van de TROS in. Play Like A Champion is vanaf vanavond iedere werkdag om 19.30 uur te zien op Nederland 3.

Voetbal, vriendschap en vrouwen. Diepgaan, buitenspel staan en kansen missen of juist creëren. Dát zijn de dingen die het leven bepalen van het Swift Boys-elftal. All Stars (serie 1, 2 en 3) is vanaf vanavond 19 mei tot en met 28 juni elke werkdag om 20.00 uur te zien bij de VARA op Nederland 3. “De laatste drie weken ook in het weekend“, vult een zegsvrouw van de VARA aan.

Play Like A Champion is om 19.30 uur te zien bij de TROS op Nederland 3.
All Stars is om 20.00 uur te zien bij de VARA op Nederland 3.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen