Veronica Schoolagenda exclusief bij V&D Schoolcampus

Foto: SBS/ElvinVeronica brengt voor het nieuwe school- jaar de Veronica Schoolagenda uit. De agenda is vanaf volgende maand exclu- sief verkrijgbaar bij V&D Schoolcampus. De tv-zender is tevens mediapartner van de V&D Schoolcampus. Dat meldt Veronica vandaag. “Als mediapartner van de V&D Schoolcampus is Veronica middels branding prominent aanwezig binnen de warenhuisketen. Zo prijkt het Veronica-logo op de winkeltasjes en de personeelskleding en is het op de grote tv-schermen te zien.

De Veronica agenda is gericht op jongeren, meldt Veronica. “Vooral die van het mannelijke geslacht. Met artikelen over de hitseries van Veronica, extreme sports en spiektips kunnen de scholieren de sleur van de lesuren doorbreken. Ook interviews met Veronica gezichten als Lange Frans vullen de agenda. Tevens maken de scholieren bij aankoop van de Veronica Schoolagenda kans op een Aprilia scooter.”

De Veronica Schoolagenda is vanaf begin juni te koop in alle filialen van V&D. Alle filialen van V&D hebben een V&D Schoolcampus.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen