NET 5: ‘Samenwerking Hague Jazz van strategisch belang’

NET 5 is dit jaar mediapartner van het The Hague Jazz festival. Een evenement waarbij kwaliteit en genieten voorop staan, waarden waar NET 5 haar naam graag aan verbindt. Dat zegt een woordvoerster van NET 5 vandaag. Programmaleider Karin de Groot is blij met de samenwerking. “We zijn heel blij met de samenwerking met The Hague Jazz“, zegt De Groot. “Deze is voor ons van strategisch belang, omdat NET 5 haar kijkers niet alleen via tv, maar ook fysiek wil ontmoeten.

Karin de Groot: “Daarom kiezen we ervoor ons te manifesteren op plaatsen waar onze kijker zich thuis voelt. Uit onderzoek weten we dat onze kijkers veel van muziek houden, en zeker van jazz.”

Bovendien komt de doelgroep van The Hague Jazz overeen met die van NET 5, vult een woordvoerster van NET 5 aan. “Beide spreken vooral hoger opgeleiden met liefde voor muziek aan. Het evenement heeft veel potentie om te groeien en de organisatie van The Hague Jazz wil zich in de toekomst niet alleen richten op jazz, maar ook op kunst en cultuur. Ook deze onderwerpen sluiten aan bij NET 5 en haar doelgroep.”

The Hague Jazz vindt plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 mei in het World Forum in Den Haag. NET 5 heeft tijdens The Hague Jazz een eigen ruimte, waar NET 5-presentatoren Erik van der Hoff en Art Rooijakkers als gastheren optreden. Ze ontvangen in de LouisBasement-zaal zowel artiesten, die ze ook zullen interviewen, als gasten van NET 5. Bovendien maken fans via NET 5 kans op een meet & greet met hun favoriete artiest.

Dit is niet de eerste keer dat NET 5 zich verbindt aan muziek. Vorig jaar was NET 5 al mediapartner van verschillende concerten, zoals die van John Legend, Nelly Furtado en Lucie Silvas. Ook voor komend jaar staan er concerten in de planning.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen