Tv-variant State Magazine vervangt URBNN

BNN neemt per 1 juni State Magazine over. State Magazine is in Nederland het toonaangevende internetmagazine waar het gaat om hiphop en alle bijbehorende lifestyle-onderwerpen. Dat meldt BNN vandaag. Onder de BNN-vlag zal State Magazine haar eigen gezicht behouden maar wordt er volop samengewerkt met andere redacties. Zo zal het programma URBNN veranderen in State Magazine. Een zegsvrouw van de omroep: “BNN kijkt zeer uit naar de samenwerking met State Magazine.

State Magazine site beslaat journalistieke artikelen, achtergrondverhalen, recensies, filmpjes en verschillende fora. Kees de Koning, initiatiefnemer van State Magazine, is blij met de overname door BNN: “Doordat State Magazine nu is ondergebracht bij de publieke omroep kunnen we doorgaan met de verdere uitbouw van de onafhankelijke redactionele koers van de website. Ook verwacht ik veel van de samenwerking met de tv-redactie.

BNN-presentatrice Zarayda Groenhart kijkt eveneens uit naar de samenwerking met State Magazine. “State Magazine is door de nieuwtjes en de journalistieke artikelen een van de belangrijkste informatiebronnen over hiphop die Nederland kent. De website is echt een begrip binnen de scene“, aldus Zarayda.

Vanaf 14 september is de tv-variant van State Magazine te zien rond 23.45 uur bij BNN op 3. Filmpjes uit het TV-programma zullen terug te vinden zijn op de site.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen