RTL Nederland maakt nieuwe directiestructuur bekend

Algemeen Directeur Bert Habets heeft de nieuwe directiestructuur van RTL Ne- derland bekendgemaakt. Naast Habets nemen Patrick Olde Scholtenhuis als de Financieel Directeur en Jacqueline Hekkers als Operationeel Directeur in de directie plaats. Bert Habets: “Ik ben heel blij met de aanstelling van Patrick als nieuwe Financieel Directeur. Hij is een sterke en betrouwbare vakman en collega en ik ben blij dat ik iemand uit de eigen gelederen kan laten toetreden tot de directie van RTL.

Patrck Olde Scholtenhuis (foto) is sinds 2001 Financial Manager bij RTL Nederland. Hekkers bekleedde in de vorige directie ook de functie van Operationeel Directeur.

Naast Patrick Olde Scholtenhuis en Jacqueline Hekkers wordt de directie versterkt met een Directeur Nieuwe Media, die ondermeer de verantwoordelijkheid krijgt over activiteiten als RTL Interactief, RTL Entertainment, Telecom & Media, RTL Shop en Club RTL. Hiermee wordt het strategisch belang van deze activiteiten in het beleid van RTL Nederland onderstreept. Deze functie zal in de loop van dit jaar worden vervuld.

Frank Eijken blijft tot aan de zomer actief als Commercieel Directeur, waarna hij zijn werkzaamheden zal overdragen aan zijn nog te benoemen opvolger. De functie van Directeur Televisie wordt ook in de loop van dit jaar ingevuld. Bert Habets over de nieuwe structuur: “De nieuwe directiestructuur is de eerste stap richting ons nieuwe beleid. Er heeft een heldere verdeling van verantwoordelijkheden plaatsgevonden en er komt een sterke focus op de ontwikkeling van nieuwe media.

Bert Habets over de aanstelling van de nieuwe Financieel Directeur: “Ik ben heel blij met de aanstelling van Patrick Olde Scholtenhuis als nieuwe Financieel Directeur. Hij is een sterke en betrouwbare vakman en collega en ik ben blij dat ik iemand uit de eigen gelederen kan laten toetreden tot de directie. Patrick en ik werken al jaren nauw met elkaar samen en Patrick neemt mijn financiële taken al een tijd met veel succes waar. Hij is dan ook een zeer waardevolle toevoeging aan onze directie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen